Megéri egyedül táborba menni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 19. 00:34
1/9 anonim válasza:
14 évesen egyszer voltam egyedül egy táborban. Felszínes ismeretségeket kötöttem és halálra untam magam. Felesleges volt menni. De én zárkózottabb típus vagyok. Ha könnyen barátkozol, akkor persze jó is lehet.
2/9 anonim válasza:
Én is voltam már egyedül táborban, de utáltam. Én se vagyok túl barátkozós, ráadásul a többiek mind ismerték egymást. Nem mennék mégegyszer egyedül.
3/9 English válasza:
Én egyedül voltam 16 évesen, én is zárkózott vagyok, de nagyon hamar megismerkedtem. Ha bentlakásosba mész, a szobatársaiddal fogsz nagyon könnyen összebarátkozni, esetleg akivel egymás mellett ülsz ebédnél, vagy csak valaki megszólít téged.
4/9 anonim válasza:
14 évesen mentem először egyedül táborba. Az volt életem legjobb tábora! :) Első vagy második nap megismerkedtem egy csomó emberrel, akikkel azóta is tartom a kapcsolatot. Mondjuk én elég barátkozós vagyok. :)
17L
5/9 anonim válasza:
Én tavaly voltam. Nekem nagyon tetszett és sok mindenkivel megismerkedtem, de hosszú, tartós barátságot senkivel sem kötöttem.
7/9 anonim válasza:
Szerintem megéri. Én tavaly egyedül voltam kétszer is és nagyon jól éreztem magam, sok emberrel jóba lettem, pedig nem vagyok az a nagyon nyitott típus.
8/9 anonim válasza:
Én is egyedül fogok menni táborba, kettőbe is, kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. :)
9/9 Yeremiás válasza:
Ha van valami témája a tábornak , pl nyelvtanulás vagy kutatás, stb akkor mindenképp megismerkedsz a többiekkel.
szerintem jó buli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!