Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen fajta laptopot vegyek...

Milyen fajta laptopot vegyek a húgomnak? Vagy ez túl nagy ajándék?

Figyelt kérdés

A húgom 13 éves most lesz 14 és mivel idén is kitűnő volt (eddig csak 5.-ben volt 1 négyese) és egy laptopot szeretnék neki venni

Milyen fajtájút??

Milyen színűt??

Vagy ez túl nagy ajándék??

27/N

2014. jún. 17. 18:54
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

Szia.

Szerintem simán megérdemli a húgod, jó, hogy ilyen nővére van:)

Én mint laptop márka a Dell-t ajánlom..nekem lassan 5 éve van és nagyon jó kis gép.

Újonnan 3 év garit adnak rá és ha meghibásodik házhoz jönnek 1-2 napon belül.:)/Tápkábelem ment tönkre, felhívtam Őket és másnap már cserélték is/

29/N

2014. jún. 18. 00:42
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

Asus laptopok nagyon jók, nekünk 4-5 éve van meg(illetve volt, csak betört a kijelző :S) és amíg jó állapotban volt, tök jól működött.

Most egy Acer van, viszonylag nem volt drága, és játszani is jól lehet rajta, a mai játékok simán futnak. Netezésre, filmezésre, office-ra több mint jó.

Azt hogy van-e színes, nem tudom.

Típus: Acer Aspire E1-572

2014. jún. 18. 08:42
 13/24 anonim ***** válasza:
47%

Sokkal jobb ötlet notebookot venni, mint telefont vagy tabletet, mert ez utóbbiakon főleg csak szórakozni lehet, a géppel meg tanulni is.

Én már felnőtt nő vagyok, de szerintem is úgy tudunk leginkább segíteni, ha egy tól-ig összeget megadsz.

Egyébként amire egy tininek kell, arra szinte az összes ismertebb márka megfelel. Nekem egyébként HP-m van, mióta notebook kapható :)

Ha nem tudsz színeset venni, akkor nagyon sok géptípushoz vannak olyasmi színes szilikon tokok, mint pl. a telefonhoz, az is fel tudja dobni, illetve a MINŐSÉGI matricázás. Nem is kerül sokba, de egyedi lehet.

Érdemes szám. tech kiegészítős boltban rákérdezni (pl. speedshop.hu).

2014. jún. 18. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem tökéletes ajándék lenne neki. Középiskolában vagy gimnáziumban elengedhetetlen dolog a számítógép, laptop... rengeteg beadandó, neten kell keresni új információkat, anyagot gyűjteni, prezentációkat készíteni, sok e-tanulásos anyag is van már...később egyetemen meg már alapkövetelmény...

ha tud rá vigyázni, akkor mindenképp érdemes befektetni egy jó gépre, ha pedig azt terezitek, hogy érettségi után újat vesztek, akkor elég egy alacsonyabb teljesítményű és árkategóriájú gépen gondolkodni...

Nekem acer van, 2007-ben vettem és még mindig ezt használom, párszor kellett csak újratelepíteni, illetve a márkajelzés utolsó két betűje leesett...ennyi hibája van, pedig heti 500 km-t utazott velem együtt éveken át, míg egyetemre jártam.

Tesómnak a korábbi laptopja másfél évig bírta, huu, nem tudom, milyen márkájú lehetett, de nem volt olcsó..., most már 3 éve Asus van neki, azzal sem volt még probléma.

Nemcsak márkafüggő a dolog... lehet valaki olyan gépet fog ki, ami a garancia lejárta után tönkremegy, de olyan is van, hogy 10 évig semmi baja.... szóval a vásárláshoz is szerencse kell, mert nem látni bele a gépbe...

2014. jún. 18. 12:56
 15/24 anonim ***** válasza:
25%

"Utolsó vagyok. "Volt lenovo-m, na azt soha többet, packard bell, az elmegy" Na az ilyen válaszolók mehetnek el a pics.be."

Már miért is? Gondolom, a kérdező nem 200.00-ért akar lapost venni, vagyis kb. abban a kategóriában gondolkodik, mint ami nekem volt, illetve van is. Had mondjak már véleményt! Ha egyszer szerintem szar, akkor szerintem szar, és soha többet nem fogok olyat venni. Most a céges gépem is lenovo, az is egy rakat kaki. Lehet, hogy a drágábbak jobbak, de az a kategória, amiről én beszélek, az szar. Pont.

2014. jún. 18. 13:05
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
ráadásul. amit dícsértem (asus), az mindenki szerint jó, szóval annyira hülye csak nem vagyok...
2014. jún. 18. 13:09
 17/24 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem 13-14 éveseknek ez még túl nagy ajándék pláne ha van otthon gép amit használhat,én csak középiskolai ballagásra vennék előtte semmiképpen.
2014. jún. 18. 15:49
 18/24 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem jó ajándék, ha középiskolába megy, akkor nagyon jól kihasználhatja. Nekünk kb. minden kiselőadást ppt-n kérnek, illetve én nagyon sokszor használom tanulásra az én gépemet, ráadásul rengeteg sorozatot nézek rajta angolul, ami segített abban, hogy fejlesszem az angol tudásomat, így már van belőle egy felsőfokú nyelvvizsgám, az emelt szintű érettségit meg most csinálom.

Nekem Asus-om van, eddig meg voltam vele elégedve, de most már kezd haldokolni (5-6 éves kb.), illetve még a Lenovokról, Acerekről hallottam, hogy jók. A szín szerintem mindegy.

17/L

2014. jún. 18. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék egy ilyen tesónak. :D Amúgy szerintem simán szüksége lehet rá, én is karácsonyra kaptam és hát a tanuláshoz is elég sokszor kell. Szerintem Asust vegyél neki, a szín mindegy bár nekem a fehér tetszik a legjobban (nekem is az van).

13/L

2014. jún. 18. 18:41
 20/24 anonim ***** válasza:
Már válaszoltam, de aki ennyire lepontozott, megmondaná, hogy miért?
2014. jún. 19. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!