Szülők, ti mit gondolnátok a lányról, ha rájuk nyitnátok? Mit tegyek? Kellemetlen volt
Együtt vagyok a legjobb barátnőm testvérével, vagyis még nem hivatalos, szóval nem tudja kb senki.
Ma délután is náluk voltam és a barátom anyukája hazament valamiért és benyitott a barátom szobájába, mi pedig elég félreérthetetlen szituációban voltunk... Ez nekem nagyon kellemetlen, de utána már nem tudtam vele beszélni és nem tudom, hogy most mit gondol rólam.
Mert a hétvégén még úgy aludtam ott, hogy nem tudta, mi a helyzet és lehet, azt hiszi, hogy ribi vagyok és csak ezért vagyok náluk, pedig ez nem így van.
Szeretném, ha a szüleim előtt még egy ideig titok maradna ez, de nem tudom, hogy beszéljek-e a barátom anyukájával, vagy tegyek úgy, mintha nem történt volna semmi.
Azért, mert még nem akarom elmondani a szüleimnek és a legjobb barátnőmnek (aki eléggé ki fog akadni), még csinálhatunk együtt néhány dolgot... Vagy nézzük egymást a szobában, amíg meg nem tudja mindenki, hogy együtt vagyunk?
Ez nem éppen olyan "ha x dologhoz nagylány vagy, legyél y-hoz is az" téma...
1. Még nem is mondtátok meg, de már csináltok mindenfélét? Háááát, te tudod... illetve nem tudod....
2. Hogy mit gondol rólad, szerintem te is tudod.
3. Miért kéne titkolni? Tessék felvállalni.
4. Abba belegondoltál, mi lesz a barátnőddel való kapcsolatodból, ha ezzel a sráccal szakítasz?
Enm nem olvastam el az elottem szolokat mert csak a nyavajgas megy.
Szoval azt en sem ertem mit kell ezen titkolozni. Ez van es kesz. Ez a titokban smarolgassunk dolog eleg bena, meg akkor is ha 14 evesek vagytok.
De h a kerdesedre is valaszoljak, szerintem az anyjat pont nem erdekli kinek vagja be a gyerek. Szoval nem kell tulfeszulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!