Szerintetek irrealis ajandek 8. -os ballagasra egy iPhone?
Ha nem okoz különösebb hiányt a családi költségvetésben az ára, akkor teljesen normális. Nem értem, miben más egy ballagás attól, ha pl. Karácsonyra kapná meg.
És hiába van olcsóért is jó telefon, mindenkinek más funkció fontos egy telefonban (és hagyjuk, hogy csak telefonálásra kell - 2014 van, nekem ha nem lenne kilencedik óta netes mobilom, akkor suliban kb. meg lennék lőve)
Gimnáziumra teljesen jó választás egy sokkal nagyobb tudással rendelkező mobiltelefon.
(és emberek, ne abból induljunk ki, hogy ha én nem engedhetem meg, hogy vegyek a gyereknek, akkor mást is le kell róla beszélni)
Utolsó,
lényegében az Iphone menőzésre jó csak,sokkal sokkal olcsóbb telefonok ezerszer több mindent tudnak mint az iphone.
Ezért felesleges kiadni rá a pénzt.
Én vennék neki egy olcsóbb kategóriás telefont (ha már az van neki, és ez lenne a következő lépcsőfok, akkor nem vennék telefont... minek? Hogy jövőre jöjjön a másik? Ha meg nem ilyen folyton telefoncserélős, akkor megelégszik egy alacsonyabb árúval is)
Az iPhone 14 évesen FELESLEGES, csak menőzésre van.
Ne legyél iDióta :)
Előbb lepném meg egy 200 ezres laptoppal mint 200 ezres telefonnal.
És ha többet tudnak? Most ez a divat, ahogy jó pár éve a szuper Nokia volt a divat. Ennek örülnek azok, akik nem értenek a telefonhoz, nem pedig egy másmilyenhez, amire a felnőttek azt mondják, hogy többet tud.
Egyébként a környezetemben elég sok embernek van iPhone-ja, de még senkit nem hallottam menőzni vele. Ugyanolyan telefonként kezelik, mint én Galaxy-mat, vagy más osztálytársunk a gombos telefonját.
Drága osztályfőnököm csak és kizárólag facebookon keresztül hajlandó kommunikálni, de ott 0-24ben. Inkább mobilról nézem, hogy mit postolt ki éjjel a mai napról, minthogy minden reggel megvárjam, míg bekapcsol a számítógép és behozza a netet...
És igen, a suliban is így közli a tanórán kívüli dolgokat. Elég kellemetlen, ha lemaradunk a délutáni meccsekről, mert nem láttuk, hogy kirakta fb-ra.
Szóval igen, az iskolában figyelünk és tanulunk, nem pedig a felesleges információközléssel telik a tanóra.
ma 21:55
Csak úgy megsúgom, hogy ezt a tanárt nyugodtan fel lehetne jelenteni. Normális iskolából simán kibasszák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!