Szerintetek? Többi lent..
A lányom 13 éves és holnap megy osztálykirándulásra.Ezzel nem lenne semmi baj ha nem szorongana azért mert hogy honvágya lesz. Szeretném ha ezt kinőné minél gyorsabban mert jövőre az iskolával 10 napra kimegy Angliába.
Nektek volt/van ilyen ismerősötök??
Mit csináljak az ellen hogy végre ne szorongjon az ,,ottalvástól" ??
Nagyon szomorú vagyok emiatt mert lehet hogy én rontottam el.....
Köszönöm a válaszokat.
52/N
Minden rendben van az osztályban? Vannak barátai, nincsenek beilleszkedési problémák?
Egyébként nekem annyi jutott eszembe, hogy telefonon beszéljetek sokat, az segít a honvágyán :) Ezen kívül annyit mondanék még, hogy ennek valamilyen szinten azért örülj, mert manapság nem túl gyakori, hogy a serdülőkorú gyerekek szeretnek otthon lenni, és vágynak haza :)
Először amikor anyukám egyedül hagyott falun a mamámnál, emlékszek, hogy rettenetesen megviselt. Kb 5 éves leehttem. Amikor úgy 8-9 évesen elmentem az első táborba, azt hiszem, hogy szinte elsírtam magam, de megszoktam, mert a mai napig egy felejthetetlen élmény volt az. Én hamarabb hozzászoktam az ilyen dolgokhoz.
A lányod nem szokott a barátnőinél vagy a rokonoknál aludni úgy, hogy ön nincs ott? Ha ez megtörtént megmondhassa neki, hogy ez is olyan lesz, jó lesz a társaság és ez szerintem tényleg igaz lesz. Ha nem tessék elmagyarázni neki, hogy egyszer ezt abba kell hagyja mert stb stb, de leeht, hogy ezel elriassza és még jobban elszomorodik. Valószínűleg nem lesz nagy honvágya, nincs is miért aggodni. Jó szórakozást a lányának! Aztán tessék megírni, hogy ment.
16\L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!