Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szeretnék cigarettat vasarolni...

Szeretnék cigarettat vasarolni, viszont meg nem vagyk 18. Hol tudnek vasarolni egy dobozt?

Figyelt kérdés
Eleg fontos lenne. Mar regkta akarol vasarolni de nem tudjuk barataimmal hogy hol tudnank beszerezni. PLS HELP
2014. máj. 24. 13:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
17%

Sehol mivel már trafikban vannak csak meg egyes boltokban cigik 18 éven aluliaknak nem adnak ki!! Egyebkent csak megsúgok neked valamit:

-hamarabb meghalsz..

-a tüdőd gyászos fekete lesz..

-a pénzed pocsékolod vehetnél valami értelmesebb dolgot is..

-csak szívod füst jön ki a szádon nincs nagyon értelme..

Egy tanács ha cigizni akarsz akkor inkább elektromos cigit vegyél jobb es nem olyan káros!

2014. máj. 24. 13:44
 2/15 anonim ***** válasza:
67%
remélem sehol
2014. máj. 24. 13:45
 3/15 anonim ***** válasza:
55%
Nehogy azt hidd ezzel nagyfiú leszel mert a lányok ezt dicsérik mert nem mindenki..
2014. máj. 24. 13:48
 4/15 anonim ***** válasza:
54%
vegyél ropit!
2014. máj. 24. 13:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Lany vagyok:) es tudom karos stb. De akkor is szeretnem tudni hogy hol tudnek vasarolni. Tudom trafikok vannak viszont akkoris, csak lehet valahol beszerezni18ev alatt, nem?
2014. máj. 24. 14:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Megkérsz egy arra járót, h vegyen neked.
2014. máj. 24. 14:18
 7/15 anonim ***** válasza:
51%
Sokat kell még tanulnod kislány :)
2014. máj. 24. 14:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megkérsz egy végzős havert, hogy vegyen.

Megkérsz egy járókelőt, hogy vegyen.

Csempészcigit veszel (kb 500 Ft).

Hajnalban 1-3 óra bemész egy éjjelnappali trafikba, amiről tudni lehet, hogy laza.

Esetleg egy fiútól (lányok nem szoktak adni) kérsz egy szál cigit, vagy cigiző havertól.

2014. máj. 24. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:

Járókelőnek beadod a dumát,hogy

"Elmúltam 18 de nincs itt a személyim így nem adnak cigit,venne nekem?"

vagy simán megkéred vegyen. max adsz neki pár száz forintot érte.

2014. máj. 24. 19:49
 10/15 anonim válasza:
23%
Bemesz a dohanyboltba elmondod mit szeretnel amikor meg kerdi h hol van a szemelyid azt mobdod h voltal mar itt vagy otthon hagytad es ennyi :) de ha idosebbnek nezel ki a korodnal akk kiadjak es meg sem kerdezik :) vagy ha helyes fiu az elado akk kiadja.... :$ 15/L
2014. máj. 24. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!