A kamasz lányoknak mennyire tetszenek a más rasszba tartozó srácok?
Ez így elég tág. :)
Az ázsiaiak és a négerek nem kifejezetten a zsánereim...
Latin pasik bejönnek, a nők mellett ők is elég jók szerintem. :D --> egyébként ők tudtommal "fehérek", tehát nem másik rassz. Szóval összesítve elmondhatjuk, hogy nem bukom a más rasszba tartozó pasikra.
Emberfüggő, nem szeretem "a lányoknak" kezdetű kérdéseket, honnan tudjam, mi tetszi ka többi csajnak? :D
Nekem például az ázsiai meg az északabbra élő (fehér bőr, szőke haj) srácok bejönnek, a latinok és az arabok nem kifejezetten, a négerek meg is-is.
Nekem se az ázsiaiak, sem a négerek, sem a latinok, sem a cigányok, sem az arabok nem jönnek be, de még a lebarnult europidok se. Valamiért engem a nagyon világos, fehér bőr vonz.
Persze barátaim vannak közülük (legjobb barátnőm is például vietnámi), de párnak nem választanám őket, mert szexuálisan nem vonzanak.
18L
emberfüggő
barátnőm odavan a négerekért meg az arabokért
nekem annyira nem jönnek be :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!