Mo-on már akkor hülyének nézik az embert, ha jó kedve van, ha mosolyog, ha boldog és ha nem szereti szidni az éppen aktuális kormányt, akkor szerinted emiatt hogyan néznének rád? :))))
2014. ápr. 12. 16:10
12/20 anonim válasza:
Az első gondolatom biztosan nem az lenne, milyen kedves és önzetlen az illető, inkább figyelemhajhásznak tartanám, ráadásul az ötlet sem eredeti, már volt pár ilyen eset. Az ilyenek csak első alkalommal szórakoztatóak.
2014. ápr. 12. 16:12
13/20 anonim válasza:
Nálunk itt Szegeden volt egyszer ilyen. Senki nem nézte a srácot hülyéne, sőt soka mentek oda ölelésért ( köztük mi is ). Igazából jót mosolyogtunk. Kicsit kizökkentett a gondokkal teli hétköznapokból. A környékbe csak azt láttaf, hogy mindenki mosolyogva megy és nem pedig búskomor arccal. Nekem jópofinak tűnt. :)
2014. ápr. 12. 16:26
14/20 anonim válasza:
Nálunk suliban évek óta van már "gyerekhéten", szóval tényleg nem túl eredeti...
2014. ápr. 12. 18:15
15/20 anonim válasza:
Talán csütörtökön az Oktogonnál állt 3 lány ilyen táblával. Én mosolyogva oda mentem és megölelgettük egymást, az egyik lánnyal. Menj nyugodtan, ez tök nagy buli. Nekem tetszik, csak gyarapodhatsz belőle. Nem néz senki hülyének, a fiataloknak mindent szabad. 38/N
2014. ápr. 12. 20:19
16/20 anonim válasza:
Ha pesti vagy, akkor menj ki az anime conra, ott az ilyesmi megszokott, nem csodálkozna rajta senki.
Utcán szerintem nem éri meg ilyesmit csinálni, mert csak furán néznének rád a járókelők.
2014. ápr. 12. 21:34
17/20 anonim válasza:
Én például nem néznélek hülyének, de oda se mennék hozzád.
19/l
2014. ápr. 12. 22:05
18/20 anonim válasza:
En oleles kozben a feneked is megfognam!
Kiveve ha dagadt vagy akkor nem mennek a kozeledbe.
2014. ápr. 13. 11:24
19/20 anonim válasza:
Nem ,ha többen csináljátok.Pl:4-5-en összeálltok ölelgetni az embereket.Egyedül egy kicsit cikis.
2014. ápr. 17. 23:46
20/20 anonim válasza:
Szia!:D
én is kiakartam próbálni a külföldről jött ingyen öleléses dolgot szóval táblát a nyakba és kimentem deákra/vácira.
Volt velem még négy barátom nekik bevált a dolog egy csomó ölelést kaptak meg minden de akkor én az okos fejemmel kitaláltam oda megyek a törvény védőihez,akiket mindenki csodál..a rendőrökhöz.
Megpróbáltam de elhajtottak aztán mégegyszer megkértem szépen őket hogy miért nem lehet egy ember napját jobbá tenni egy öleléssel nem bűn ez..
Teljesen pozitívan mentem oda de csak megkérdezték hogy kikkel vagyok hol vannak a szüleim hány éves vagyok illetve mi a lakcímem...Mind ezt a leglesúlytóbb hangnemmel szóval inkább gyorsan leléptem:SS
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!