Ma mennyit tanultatok? Holnap milyen órátok lesz?
Én 17 órakkor elkezdtem tanulni az angolt, mèg mindig ezt tanulom, màr unom. 8-ig biztos fogom tanulni az angolt. 8-tól megcsinálom az ìrásbelit kb.1 òra. Azutàn fürdès alvàs. Holnap
0.óra-angol (felelès)
1.òra-rajz (felelünk mûvèszettöribõl)
2.óra-Osztàlyf.
3.óra-matek
4.óra-biosz (kikapjuk a dogàt)
5.òra-technika
6.óra-kémia
Első óra 7:30-kor kezdődik
Nyelvtan
Info
Tesi
Angol
Töri
Info
Info
Most kezdek nyelvtant tanulni, és befejezem a buszon reggel.
1. fizika
2. matek
3. irodalom
4. francia
5. töri
6. biosz
7-8. angol fakt
Csak franciára írtam leckét, de az annyira sok volt, hogy két óráig ültem felette, de legalább megvan. :) Angolból írunk dolgozatot, de nem tanultam rá még semmit, majd reggel suliba menet meg szünetekben átnézem az adott ténakört, remélem elég lesz. :)
ma nincs sulim és nem tanulok semmit ma
holnap:
1. matek2
2. pénzügy
1. óra - angol
2. matek
3. kémia
4. tesi
5. Of
Azt hiszem semmiből nem írunk :)
14/L
Ma angolból 4-en feleltek, szerencsére én nem voltam közöttük. Rajzból az felelt aki beszélgetett órán. Jövő órán doga. Bioszból kikaptuk a dogát jobbra számítottam. Holnapi óráim:
1.óra-matek
2.óra-föci, kikapjuk a dogát
3.óra-angol
4.óra-tesi
5.óra-irodalom lenne de elmarad, mert Bendegúz Nyelvész Megyei Verseny lesz a suliban.
1.Német-felelünk, és semmit sem tudok
2.Infó-semmi
3.Fizika-témazáró, előre félek. Jól szokott menni, de a mostani anyagot nem nagyon értem...
4.Magyar-felelünk (ráadásul sanszos hogy én is fogok)
5.Rajz-semmi
6.Biológia-lesz egy röpdoga, de az már hála az égnek tudom...
7.Földrajz-a halálom, de szerencsére múlt órán írtam, és még sikerült is
8-9.Dupla angol-valószínűleg nem lesz semmi különös, múlt órán írtunk. (egyébként a függő beszédből)
Le fogom rövidíteni a tanulást fontosság szerint. Nem fogok mindre órákat tanulni, majd németen pl improvizálok...
Hát én még nem igazán álltam neki tanulni.
Holnap:
1. angol - témazáró, de angolból jó vagyok, nem is fogok rá tanulni, úgyis 5-ös lesz :D
2. német (sprache) - hát nagyon tanulni kéne, de nem tudom rávenni magam. felelünk. hátha szerencsém lesz.
3. német (literatur) - na erre mégjobban tanulni kellene, de lusta vagyok, pedig elvileg írunk és semmit sem tudok, ill. a jegyeim se olyan jók, ezenkívül házi miatt nagyegyest kapok, remélem nem felejtem el lemásolni reggel
4. kémia - nem tudom, nem érdekel, elvileg semmi sem lesz, de simán irathat röpdogát, az akkor jó esetben kettes lesz
5. földrajz - felelünk, ha kihúz olyan 3-masra felelek szerintem, de nem igazán tudok semmit. a tanár viszont szeret
6. népismeret - házit kéne csinálni, különben nagy egyest kapok, de majd reggel másolok
7. matek - semmi, kivételesen még a házim is kész, mert ma a matekkorrep.-en megcsináltam már
8. néptánc - semmi
Mindig ilyen "szorgalmasan" tanulok, ennek ellenére a féléves átlagom 4,4 volt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!