Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ma mennyit tanultatok? Holnap...

Ma mennyit tanultatok? Holnap milyen órátok lesz?

Figyelt kérdés

Én 17 órakkor elkezdtem tanulni az angolt, mèg mindig ezt tanulom, màr unom. 8-ig biztos fogom tanulni az angolt. 8-tól megcsinálom az ìrásbelit kb.1 òra. Azutàn fürdès alvàs. Holnap

0.óra-angol (felelès)

1.òra-rajz (felelünk mûvèszettöribõl)

2.óra-Osztàlyf.

3.óra-matek

4.óra-biosz (kikapjuk a dogàt)

5.òra-technika

6.óra-kémia

2014. márc. 26. 18:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Első óra 7:30-kor kezdődik

Nyelvtan

Info

Tesi

Angol

Töri

Info

Info

Most kezdek nyelvtant tanulni, és befejezem a buszon reggel.

2014. márc. 26. 22:36
 12/18 anonim ***** válasza:

1. fizika

2. matek

3. irodalom

4. francia

5. töri

6. biosz

7-8. angol fakt

Csak franciára írtam leckét, de az annyira sok volt, hogy két óráig ültem felette, de legalább megvan. :) Angolból írunk dolgozatot, de nem tanultam rá még semmit, majd reggel suliba menet meg szünetekben átnézem az adott ténakört, remélem elég lesz. :)

2014. márc. 26. 23:46
 13/18 anonim ***** válasza:

ma nincs sulim és nem tanulok semmit ma

holnap:

1. matek2

2. pénzügy

2014. márc. 27. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:

1. óra - angol

2. matek

3. kémia

4. tesi

5. Of

Azt hiszem semmiből nem írunk :)

14/L

2014. márc. 27. 14:42
 15/18 A kérdező kommentje:

Ma angolból 4-en feleltek, szerencsére én nem voltam közöttük. Rajzból az felelt aki beszélgetett órán. Jövő órán doga. Bioszból kikaptuk a dogát jobbra számítottam. Holnapi óráim:

1.óra-matek

2.óra-föci, kikapjuk a dogát

3.óra-angol

4.óra-tesi

5.óra-irodalom lenne de elmarad, mert Bendegúz Nyelvész Megyei Verseny lesz a suliban.

2014. márc. 27. 15:14
 16/18 A kérdező kommentje:
És ma oltást is kaptunk:(
2014. márc. 27. 15:33
 17/18 anonim ***** válasza:

1.Német-felelünk, és semmit sem tudok

2.Infó-semmi

3.Fizika-témazáró, előre félek. Jól szokott menni, de a mostani anyagot nem nagyon értem...

4.Magyar-felelünk (ráadásul sanszos hogy én is fogok)

5.Rajz-semmi

6.Biológia-lesz egy röpdoga, de az már hála az égnek tudom...

7.Földrajz-a halálom, de szerencsére múlt órán írtam, és még sikerült is

8-9.Dupla angol-valószínűleg nem lesz semmi különös, múlt órán írtunk. (egyébként a függő beszédből)

Le fogom rövidíteni a tanulást fontosság szerint. Nem fogok mindre órákat tanulni, majd németen pl improvizálok...

2014. márc. 27. 16:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát én még nem igazán álltam neki tanulni.

Holnap:

1. angol - témazáró, de angolból jó vagyok, nem is fogok rá tanulni, úgyis 5-ös lesz :D

2. német (sprache) - hát nagyon tanulni kéne, de nem tudom rávenni magam. felelünk. hátha szerencsém lesz.

3. német (literatur) - na erre mégjobban tanulni kellene, de lusta vagyok, pedig elvileg írunk és semmit sem tudok, ill. a jegyeim se olyan jók, ezenkívül házi miatt nagyegyest kapok, remélem nem felejtem el lemásolni reggel

4. kémia - nem tudom, nem érdekel, elvileg semmi sem lesz, de simán irathat röpdogát, az akkor jó esetben kettes lesz

5. földrajz - felelünk, ha kihúz olyan 3-masra felelek szerintem, de nem igazán tudok semmit. a tanár viszont szeret

6. népismeret - házit kéne csinálni, különben nagy egyest kapok, de majd reggel másolok

7. matek - semmi, kivételesen még a házim is kész, mert ma a matekkorrep.-en megcsináltam már

8. néptánc - semmi

Mindig ilyen "szorgalmasan" tanulok, ennek ellenére a féléves átlagom 4,4 volt! :D

2014. márc. 27. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!