A szüleim nem engedik, hogy szőrtelenítsem. Mit csináljak? 17/L
Figyelt kérdés
szeretném szőrteleníteni a nemi szervem mert eléggé zavar a szőr és van barátom, de a szüleim ( ha valahogy kiderülne) azonnal szobafogságot kapnék és a barátommal se lehetnék és ler*bancoznának azonnal.. nagyon szigorúak ilyen témában2014. márc. 20. 21:28
11/14 anonim válasza:
Most akkor a barátoddal már úgy együtt vagytok de szőrteleníteni meg nem engednek, vagy még nem volt köztetek semmi de még szőrteleníteni sem engednek?
Ha előbbi akkor nem értem a logikát, ha meg utóbbi, akkor simán mond, hogy téged zavar és ezért szeretnéd, ezen tényleg nincs semmi kifogásolnivaló. Ha meg így sem tetszik nekik, akkor simán csak intézd el, csak nem fogják nézegetni, hogy van szőr vagy nincs...
12/14 anonim válasza:
Hogy derülne ez ki? Ennyi idősen még látják a puncidat?
13/14 anonim válasza:
Én el sem tudom képzelni, hogyan jön fel ez a téma egy családi beszélgetés közben?? Számomra ez elég aberrált...!
Megkérdezhetem, hány évesek a szülők?
14/14 anonim válasza:
Miért derülne ki? Saját szőreiddel azt csinálsz, amit akarsz, ne viccelj már... Amúgy máshol sem engedik, hogy leborotváld?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!