Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Az ideiglenes ranglistan 24....

Az ideiglenes ranglistan 24. vagyok. Van eselyem?

Figyelt kérdés
35-36 tanulot vesznek fel.
2014. márc. 12. 14:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
20%

Off :És arra nem gondoltatok kedves hűdeokos emberek, hogy valaki esetleg nem érti ezt a felvételi rendszert? Én sokáig azt gondoltam, hogy csak azokat teszik bele az ideiglenesbe, akik elsőnek jelölték, akik meg másodiknak vagy 3.-nak stb, azokat csak a véglegesbe teszik bele, ha mégis oda akarnak menni. Nem kell azonnal ostobázni meg gyökerezni a kérdezőt, én speciel örülök, hogy vannak ilyen emberek, akiknek nagyon fontos a középsuli, mert ha nem lenne neki az, akkor nem izgulna ennyire.

On: Nyugi, bent vagy, gratulálok :)) Innen már csak előbbre kerülhetsz :)

2014. márc. 12. 17:31
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

"mert ha nem lenne neki az, akkor nem izgulna ennyire. "

Baj is ha valaki nem izgul, de a kérdező szerintem már a beteges kategória...

2014. márc. 12. 17:34
 23/33 anonim ***** válasza:
80%

Hatszázszor le lett neki írva,hogy bekerült. Ha ezt mégsem képes felfogni nem lehet vele mit kezdeni.

2014. márc. 12. 17:34
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem beteges. Én is rágugliztam még ezerszer, hogy higy van ez, pedig benne vagyok az első tízben. Alig tudom elhinni, hogy bent vagyok álmaim sulijában, az én szerencsémmel simán lehetne tévedés is, lehet, hogy a kérdező is így van vele. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én semmi esetben sem ostobáznék le valakit emiatt, maximum hitetlennek tituálnám, ezzel is olyan negatív képet jelenítettetek meg magatokról, hogy az szörnyű. A saját gyereketekkel is így fogtok viselkedni, ha nem ért meg valamit, ami nektek már teljesen alap? :(
2014. márc. 12. 17:41
 25/33 A kérdező kommentje:

Koszonom a NORMALIS valaszokat..

Hihetetlennek tartom, de orulni se szeretnek meg elore nehogy aprilisban pofara essek es ne vegyenek fel.

2014. márc. 12. 17:47
 26/33 anonim ***** válasza:
93%
Ha látják ezt a kérdést, tuti nem vesznek föl.... :D
2014. márc. 12. 18:02
 27/33 anonim ***** válasza:
89%
Adom előző. :D
2014. márc. 12. 18:22
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Értem én,hogy izgulsz,de attól még gondolkozni lehet,nem egy túl megerőltető dolog ez. Kicsit,de csak egy kicsit logikusan átgondolja az ember akkor rájön,hogy ha valahova 36 ember felvesznek ahol ő az ideiglenes ranglistán (ahonnan még fognak ELŐLE kiesni emberek) 24. akkor már felvették és nem fogni 40. lenni,ha egyszer már benne van a 36-ban. Nem is értem a gondolatmenetedet.

Szerintem ha egy alsós kisiskolásnak felteszed kérdésnek akkor ő is ráfog jönni a válaszra,viszont te középiskolába mész. Kérlek gondolkozz is úgy. És ezzel nem lehurrogni meg leostobázni akartalak.

2014. márc. 12. 20:02
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Hova aggódsz?Már n+1-szer el lett mondva hogy bekerültél.Nem mintha ez nem lett volna egyértelmű.De ha nem akarsz,ne örülj.Ilyen egyszerű.
2014. márc. 12. 20:15
 30/33 anonim válasza:
Ilyen gondolkodással én komoly gondban lennék a jövőmet illetően...
2014. márc. 13. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!