Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit mondjak itthon hogyha...

Mit mondjak itthon hogyha kocsmázni mennék? 17L

Figyelt kérdés

Még mielőtt jönnének a savazások: Nem inni mennék, és nem olyan kocsma.. Kulturált hely, ahova beülnék a barátaimmal beszélgetni szombat este. De itthon mit mondjak, hova megyek?? Inni nem fogok, maximum egy gyümisört fogok meginni (nem szeretem a piákat).

Anyukám szerintem elengedne, de apukám tuti nem.. Pláne hogy "kocsma".. Ötletek?

2014. márc. 7. 20:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne azt mondd, hogy kocsma. Arról a züllött alakok, kötekedés jut sok embernek az eszébe :)

Ha kulturált hely meg főleg ne ezt mondd, hanem bár stb. Vagy, ha ismerik a helyet akkor mondd, hogy oda akarsz menni és biztos elengednek, ha tudják milyen.

,,Apa! Holnap este elmennék a barátokkal beüli egy helyre beszélgetni" Kb..... :)

2014. márc. 8. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:

én is 17/L vagyok és szinte minden hétvégén a barátommal vagy barátnőkkel beülünk valahova, kávézó, kocsma, ilyen helyekre. Általában 8-12-ig vagyok ott és mindig van aki hazakísérjen.

Elengednek a szüleim mert tudják hogy nem fogok részegen hazamenni.

Van barátod?

2014. márc. 8. 11:46
 13/16 anonim ***** válasza:
5-ös, simán elképzelhető, hogy a tálaláson múlik, elengednek-e valahová vagy nem, tapasztalat :)
2014. márc. 8. 12:53
 14/16 A kérdező kommentje:
#11: Pontosan ugyanezt mondtam tegnap, és mivel nem mondtam neki meg a hely nevét, hogy hol van meg hogy milyen hely, azt mondta addig nem mehetek míg a részleteket nem tisztázom.. Úgyhogy a "..beülünk egy helyre.." kifújva. :\
2014. márc. 8. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:
Akkor mond, hogy beülünk a NeTovább sörözőbe XD
2014. márc. 8. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Nyilván múlik azon,hogy hogy 'tálalod',hogy hova mész. Elhiheted,hogy én se úgy megyek el otthonról szombat este,hogy ' anyuka,apuka elmegyünk alapozni egy lepukkant,de legalább olcsó kocsmába aztán átsétálunk a fél városon és megyünk discoba,már ha nem b*szunk be annyira,hogy nem tudunk odáig eljutni' stbstb. :)

Csak meglepődtem,hogy 17 évesen valakit még ennyire fognak. Kérdező miért nem akarod megmondani apudnak,hogy pontosan hol van a hely? Annyira lezüllöt? Vagy képes lenne odamenni?

Komolyan kíváncsi vagyok. Én mindig megmondom,hogy pontosan mi a terv,vagyis csak azt,hogy végül hol szeretnék bulizni,hogyha valami baj történik akkor egyből tudják hova kell jönni,vagy ha ne adj Isten rosszabb történik akkor a rendőröknek ne azt kelljen már mondaniuk ,hogy 'hát nem tudjuk,hogy hol bulizott éjszaka a lányunk,nem kérdeztük"..

2014. márc. 8. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!