Kicsi szivem! Ezt itt a "gyermekvállalás, nevelés > kamaszok" kategória, ami nem azt jelenti, hogy ide írjanak a kamaszok, hanem a szülők itt beszélik meg a kamaszgyerekükkel kapcsolatos nevelési problémákat. Itt nem fogsz egyetlen választ sem kapni, próbálkozz talán az "emberek" kategóriával.
2014. febr. 26. 21:55
2/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, de én jobb híján több húsz válasz fölötti kérdést írtam ki ide :D
Nem sok, mivel nem nagyon posztolok, csak osztálytársak követtek vissza jófejségből :D Ha használnám, biztos több lenne.
2014. febr. 26. 21:57
3/7 anonim válasza:
Én is alig posztolok, szóval nekem sincs sok. :D 54, igaz én követni sem követek sokat, csak 74-et, de ebből legalább 20-30 valami híres ember, vagy sminkes, blogger.
2014. febr. 27. 22:10
4/7 anonim válasza:
200 körül, 3-4 hetente posztolok :)) A 200-ból kb. 30 embert ismerek :)
2014. febr. 28. 14:59
5/7 anonim válasza:
2 hete van instagrammom és 10. bár én sem követek túl sok embert :D
2014. febr. 28. 17:22
6/7 anonim válasza:
Első, szerintem ez baromság. Nem hiszem, hogy ez a 'kamaszok' rész CSAK a szülőknek lett volna kitalálva. Furcsa én is több kérdést is írtam már ki ide az elmúlt 2 évben(17 vagyok)!:OO No mindegy!:)
Amúgy kb. 1 hete tettem fel az első képemet(és eddig az egyetlent), de már vagy 1 hónapja van instagramom. 40 követőm van szóval nem valami sok, de gondolom azért mert én sem igazán használom.:)
2014. márc. 15. 13:06
7/7 anonim válasza:
81 és 62 embert követek :) a 90%át ismerem.
1 éve van instagrammom, de még csak 31 posztom van. Bár most 100 napig minden nap posztolok emiatt a #100happydays cucc miatt. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!