Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, szoktatok alkoholt...

Kamaszok, szoktatok alkoholt inni, vagy lerészegedni amikor másnap iskola van?

Figyelt kérdés

Vagy csak pénteken, hétvégén, szünetekben csináltok ilyesmit?

Kort és nemet is kérnék

2014. febr. 25. 22:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már, de nem nevezném rendszeresnek. Gimnazista koromban, körülbelül tizenegyedikben szokássá vált köreinkben, hogy iskola után a parkban füveztünk. Nem vagyok rá büszke, de ez van. Rég történt.
2014. febr. 26. 20:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Volt. Idén eddig 5-6x. Ahhoz hogy másnapos legyek, black-out-ra kell innom magam, úgyhogy hál'Istennek fejfájáson kívül még semmi alkohol okozta problémám nem volt iskolában.

Suli után elszoktunk menni hetente 1-2x iszogatni, de sose rúgunk be annyira, hogy azt lerészegedésnek lehessen hívni.

Szünetekben és hétvégén nem tudunk elmenni sehova. A társaság nagy része vidéki, a koleszosok pénteken mennek haza, a többiek, ha nem is laknak olyan messze Pesttől, nem utaznak be "csak ezért" a városba.

15/f

2014. febr. 27. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:
85%

Előfordult már, de nem csináltam belőle rendszert, meg amúgy sem szoktam nagyon másnapos lenni. Alszok pár órát, iszom egy csomó vizet, lezuhanyzom, sminkelek, és némi fáradtságon kívül nincs semmi problémám. Egy algoflex megoldja a fejfájást, és simán vagyok annyira értelmes tudatállapotban, hogy bent csücsüljek a suliban.

15/L

2014. febr. 27. 10:33
 14/19 anonim ***** válasza:
91%

Velünk még az is előfordult gimiben, hogy ha nagy ritkán elmaradt első óra, akkor ezt nem mondtuk el otthon, hanem szépen beültünk egy a suli felé útba eső viszonylag igényes, de nem túl drága helyre, és ugyan nem berúgtunk, de becsiccsentettünk suli előtt :D

Egyetlen egyszer viszont eléggé csúnyán sikerült leinni magunkat. Ugye reggel 7 körülre értünk oda, senki nem reggelizett otthon semmit, korán volt, még álmosak voltunk. Aztán jött az egyik osztálytársam, hogy nyert valami versmondó versenyen egy akkor (10 éve) igen nagynak számító összeget, és ennek egy kis részét felajánlotta a reggeli "üdítők" finanszírozására :D Két combosabb koktélt ittunk meg fejenként, még el sem fogyott a pénzügyi keret, de készek voltunk :D Alig bírtunk normálisan felmenni a suli lépcsőjén :D

Nem feltétlenül vagyok rá büszke, de lett egy vicces emlék az egészből. Főleg az osztálytársak röhögtek nagyon rajtunk, hogy az "Osztály, vigyázz!" után, amíg a jelentést mondta a hetes, úgy szorítottuk a padunk szélét, mintha az életünk múlt volna rajta :D

2014. febr. 27. 15:23
 15/19 anonim ***** válasza:
Egyszer előfordult, de egész délelőtt attól féltem hogy behányok a suliba, nagyon közel voltam hozzá. Szerencsémre sikerült kibírnom de borzasztó volt, egész nap csak egyhelybe ültem. Azóta csak pénteken van szombaton iszok, másnap pedig általában egész nap fekszek. Persze nem minden hétvégén, csak 2-3 havonta, de nekem annyi is elég 15f
2014. febr. 27. 19:50
 16/19 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, egyébként az ehhez hasonló kérdésekre nem nagyon szoktak ilyen válaszok érkezni, nagyon csodálkozom, hogy még senki sem ugatta le a kérdezőt :D Azt hittem eddig, hogy itt csak jógyerekek meg vérszomjas szülők vannak.

Egyébként én nem, mert ha elmennék inni (vagy bulizni), akkor úgy hajnali 4 felé ha hazaérnék, fél 5 után feküdnék, aztán még fél 7kor kellene kelni... Én pedig próbálok ügyelni arra, hogy legalább 3-4 órát aludjak, ha másnap suli van.

Olyan volt már, hogy úgy ittam, hogy másnap suli volt, de nem annyit, hogy berúgjak tőle.

Pedig én különben minden hétvégén alkoholizálok (szégyen-nem szégyen), és általában valami hatást azért szinte mindig szoktam érezni. Az sem túl ritka, hogy nagyon jól állok már. Bár másnapos nem szoktam lenni.:)

Amúgy még csak 10.-es vagyok, szóval még van 2,5 évem, hogy berúgjak egy hétköznapon.:D

17l

2014. febr. 27. 22:24
 17/19 anonim válasza:

Soha!Egyszer-kétszer csak kíváncsiságból anya sörének a hajába belekóstoltam,de azt is kiköptem,meg egyszer szörpösüvegbe volt rakva a házibor,azthittem szörp,szóval felhigítottam,csak utólag jöttem rá,aztán kiköptem :DD Na jó,ilyen desszertekből megeszek max 5-öt,de attól nem fogok lerészegedni XD

Amúgy nekünk volt már a suliban 7.-ben ilyen piabotrány,hogy 1-2 gyerek azzal kínálgatta a többieket,akik állítólag "nem tudták hogy mi van benne"...persze,nyilván bele se szagoltak haha Persze,"el is hiszem"....

2014. márc. 5. 18:46
 18/19 anonim válasza:
utolsó vagyok,azt kifelejtttem hogy pálesz volt,meg hogy 15/L vagyok,de az oszt társaim nagyrésze 14...
2014. márc. 5. 18:48
 19/19 anonim válasza:
Fhhuu nem vagyok ra buszke de mikor a szuleim elvaltak kezdtem lecsuszni az iskolaban rosszul teljesitettem ittam, cigiztem, pimasz voltam stb. Ezt mar utolag banom ezaltal nem egyszer volt az h masnaposan mentem iskolaba sot volt hogy meg ott is ittam dugiba.volt egyszer olyan is hogy bementem az iskolaba fel az osztalyba persze mar ment az óra es szimplan benyitottam cigivel a szamban es ittasan,es csak kozoltem a tanarral aki eppen tanitott hogy bejottem a flaskamert amiben vodka van amit bennehagytam a kabatomban kivettem persze nem dugtam el meg semmi aztan kiszedelegtem valahogy az ajton es le a lepcson persze nem tetszett a tanarnak de nem tett semmit. Igy visszagondolva es kicsit sok volt mar,ha visszamehetnek az idoben biztos nem igy csinalnam. EGYALTALAN NEM VAGYOK RA BUSZKE. 14L
2020. okt. 8. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!