Mennyi ismerősötök van a facebook-on kamaszok?
Figyelt kérdés
2014. febr. 25. 17:48
11/20 anonim válasza:
67, javarészt élőbeli ismerősök, de van 1-2 internetes is köztük.
12/20 anonim válasza:
479. A legtöbbet ténylegesen ismerem, de volt olyan, akit én is azért jelöltem vissza, mert sok volt a közös ismerősünk, és úgy voltam vele, hogy hátha ismerem. :D
13/20 anonim válasza:
114. De ezekkel az emberekkel nap mint nap találkozok, beszélgetek :).
Örülők neki, hogy nem vagyok egy önbizalom hiányos p*csa aki csak azért jelöle be/vissza vadidegen embereket, hogy mindennap elég lájkot kapjon az ostoba kiírásaira és a szánalmas képeire!
14/20 anonim válasza:
220. Mindegyiküket ismerem, de viszonylag beszélek. Lusta vagyok törölni, pedig némelyik rengeteg hülyeséget ír ki...
15/L
15/20 anonim válasza:
De viszonylag kevéssel beszélek.*
Elnézést.:)
16/20 anonim válasza:
700 körül, de ebből kb. 600, akit ténylegesen ismerek, 100-al szoktam találkozni, beszélgetni.
17/20 anonim válasza:
200-300 körül, nem tudom pontosan mennyi:D
19/20 anonim válasza:
220 ha jól emlékszem, már egy ideje törölgetem az embereket, így vagy 200 ki is ment pár hónapon belül, és még így is tutira van olyan, akinek nem kell ott lennie. Egyszerűen rájöttem, hogy nem mindegy kivel osztom meg a magánéletemet. Én is visszajelölgettem mindenkit, akinek tudok a létezéséről, de ettől még nem lesz valaki ismerős, pláne barát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!