Korai a petting?
Figyelt kérdés
Szulok es kamaszok velemenyet egyarant varom :D
3 honap utan korai a petting?
16/L es 18/F
2014. febr. 22. 20:56
1/18 anonim válasza:
Mi a...nem napot akartál írni véletlenül?? oO
2/18 anonim válasza:
Szerintem ha már felmerül benned a kérdés és itt várod a választ,akkor egyértelműen korainak tartom. :)
3/18 anonim válasza:
Nem tunik annak eletkor alapjan, de az erettseg nem feltetlenul jar egyutt a korral...
30 eves no, anya.
4/18 anonim válasza:
nem korai szerintem se a korotokhoz képest, ha elég érettnek érzitek magatokat hozzá
5/18 anonim válasza:
3 hónap után? Nem! Nem korai...sőt...főleg hogy nem 14-15 évesek vagytok.
6/18 anonim válasza:
Őőőőő mi másfél hónap után kezdtük el.. :) Mondjuk azelőtt másfél évig barátkoztunk is, de szerintem bőven nem korai a három hónap, mi már szinte a szeretkezést tervezgetjük.
egy hónap múlva leszek 17, a barátom egy hét múlva 18 :)
8/18 anonim válasza:
Ha biztos lennél benne, hogy akarod, akkor nem kérdezted volna. Tehát így korai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!