13 éves lányom 150 cm. /én 160 vagyok, az apuka 170/ Fog még nőni a lányom? Hány éves koráig nőhetnek a lányok? Nagyon aggódom, hogy ilyen alacsony marad, mert őt is zavarja a magassága.
Én alacsony férfi (170 cm) vagyok, így örülök neki, ha egy lány alacsony. Különben legalább pár centit még biztos fog nőni.
Azt olvastam itt a neten valahol, hogy a fiúk magassága általában a szülei átlaga +9 cm, a lányoké pedig az említett számtani közép -3 cm, de láttam már több példát, ami ezt cáfolja, az enyém pedig az átlag +10 cm.
No hát az enyém erre pont kijön majdnem :)
Én régen sportoltam, és kb 1500 ft-ért végeztek nálunk egy felmérést, hogy ki mekkorára fog nőni. Mivel már 12 évesen is közel 170 centi voltam anyuék azért rimánkodtak, hogy csak álljak meg valahol a növésben, az egészséges határnál :) A felmérés eredménye alapján azt mondták felnőtt koromra 171-174 cm között leszek. Most hol 174-nek, hol 172-nek mérnek, de nem is számít. Jól érzem magamat a bőrömben. Régen minden srác a hónaljamig ért, és nagyon bántott, hogy ekkorára nőttem, most már utolért mindenki :) 11 éves korom óta "nagylány" vagyok, akkor kezdtem ugrás szerűen nőni, így szerintem ne aggódj, van még idő :)
Szia szerintem 13 évesen 150 cm az nem sok számolj utána ha évente 5 centit nő még akkor 190 centi lesz feltéve ha 21 éves koráig nő.. Hugom 17 évesen 180 cm anyukám is 160 volt apa viszont 198:D
Mellesleg az alacsony méret sokkal jobb mehet versenyzőnek nem üti mindenhová be a fejét kényelmes lesz minden autó stb..
Én 25 éves vagyok 154 cm, (nem valószínű hogy növök még) és maradéktalanul boldog. Nem is szeretnék nagyobb lenni. Nem a kislány méretével van a probléma szerintem.
Ha őt valami zavarja, akkor az az önbizalomhiányban keresendő. És ez nem a testmérettől függ!!!
Ha az érzelmeivel minden rendben van, akkor nem akar nagyobb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!