Nagyon nehezen kel fel reggel a srácom.17 Éves fiú, verekszik, kiabál, káromkodik stb. mit tegyek? A pszichológus segíthet?
Figyelt kérdés
A sráccal amúgy nincs probléma, dolgozik iskola mellett, tanul rendesen, és azt mondja hogy nem emlékszik semmire a reggelről csak ilyen foszlányokban. Amikor már felkelt szó nélkül készül és megy az iskolába soha nem lóg nagyon jó gyerek ezzel az egy dologgal nem tudunk mit csinálni.
Nem fekszik le későn normálisan alszik 6-8 órát és mégis áll a bál minden reggel.
Köszi a válaszokat!
2009. dec. 9. 19:33
11/13 anonim válasza:
fúúú azt én is gyűlölöm ha anyám benyit hogy keljek,de nem az hogy halkan közlekedne,még az ajtót is rám töri..és dönti az információkat ezerrel,hogy ma ezt csináld azt csináld,holnap ide megyünk oda megyünk,siess haza a suliból meg nem tudom....azt se tudom hol vagyok meg mivan,de már fogjam fel az ilyen dolgokat....
12/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval :D!!Én semmire nem szoktam emlékezni, közli, hogy mit kell csinálni, mit kell kimosni, főzni, ide-oda menni, stb..és elmegy, én meg félálomban, ezerszer mondtam már, hogy írja le.Nem tehetek róla, de olyankor hiába beszél hozzám, mert nem fogok emlékezni, mit mondott, aztán meg csodálkozik, hogy nem csináltam meg :S.
13/13 anonim válasza:
Vegyetek neki vitamint meg vas tabletátt nem lesz fáradt és fel tud kelni hamarabb. Vitamin és vas hiányakor jön az a dolog hogy fáradtság érzet és ki van merülve az ember.2 hónap rendszeres szedés után jobb lesz a reggeletek és ő is pörgősebb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!