Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nemsokára ballagok a nyolcadik...

Nemsokára ballagok a nyolcadikba. Apa beindult az ajándék miatt. Mit kéne kérnem?

Figyelt kérdés

Tisztában vagyok az anyagi helyzettel, és tényleg nincs semmi amit kérnék. Van mobilom meg egy örökölt laptopom is!

Se ruhában se másban nem szenvedek hiányt. Tudom furcsa ezt így hallani, de főleg azért sem kérek mert fizetnék a továbbtanulásom ami nagy szó. De apa mindenképpen szeretne adni vmit mert nem akar olyan lenni mint az ő szülei ( le se szarták, semmit nem kapott, 16-18 évesen már dolgoznia kellett, hogy magát eltartsa.) Én azon gondolkozom, hogy vmi nagyon olcsót, maradandót kérjek. ( (Ne virágot, csokit.) Nincs pofám kérni a szüleimtől semmit, amikor nem is dolgozom, nem tudok semmit segíteni anyagilag. Lány vagyok

2014. febr. 13. 17:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó, hogy így gondolkodsz!! Ritka a te korodban. :) Hogy ne bántsd meg apukádat, mindenképp kérj valami apróságot, pl. mivel lány vagy, nem tudom sminkeled-e magad, de kérhetsz egy jobb szempillaspirált, vagy egy táskát, abból sosem elég.
2014. febr. 13. 17:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérd azt hogy menjetek el együtt valahova ahova szeretnél, ez szép emlék lenne
2014. febr. 13. 17:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én ékszert kértem (3000 Ft-os ezüst karika gyűrű volt mert nem vagyunk eleresztve), és a mai napig szép maradandó emlék. Szerintem ezt kérhetsz tőle, nem kerül sokba és igazi apás ajándék. Ráadásul ha meg is van mindened, egy gyűrű még biztosan elfér az ujjadon :)
2014. febr. 13. 17:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi de nem sminkelek, de az utazás jó ötlet csak az is pénz. Így is apáék álma, hogy görög országba utazzunk (majd nyáron), ezért nem szeretnék utazást kérni mert egy görög út már a benzin miatt is drága.
2014. febr. 13. 17:58
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ékszeres típus, de a gyűrű ötlet tetszik. :)
2014. febr. 13. 17:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem utazásra gondoltam, hanem mondjuk állatkert,strand, esetleg egy nap balaton, ilyesmi. ezek nem olyan drágák, nem tudom merrefelé laktok.
2014. febr. 13. 18:06
 7/10 A kérdező kommentje:
ez is nagyon jó ötlet, köszi. Azt hiszem ez lesz
2014. febr. 13. 18:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én valami kis kiruccanást kérnék,valami közeli helyre. Sétálgatnánk, megnéznénk a helyi nevezetességeket, beülhetnénk valami cukrászdába is,ilyesmik :)

Persze csinálnék egy halom képet amit előhívatnék és beletenném a fotóalbumba és ez így maradandó emlék maradhatna.

Persze lenne még ötletem,de az nem biztos,hogy neked is jó ötlet lenne :D Én se kértem semmit ballagásomra, elmentünk egy étterembe vacsizni,mindenki azt evett-ivott amit akart,aztán sétáltunk egyet a parton és ennyi. Most az,hogy valaki elvégzi a 8 általánost nem hiszem,hogy túl nagy teljesítmény lenne,nyílván fontos dolog az életünkben az,hogy elballagunk,de szerintem ehhez nem kell lakodalmi ebédet rendezni meg ajándékokkal halmozni. Majd a diplomaosztón :D

2014. febr. 13. 18:34
 9/10 anonim válasza:
100%
Szia! Szerintem sem kéne semmit kérned! A szüleidnek nem hiszem, hogy ajándékkal kéne bizonyítaniuk a szeretetüket! Szerintem kérd meg őket, hogy tölrsetek együtt egy napo! Vagy menjetek el ebédelni!
2014. febr. 13. 19:17
 10/10 anonim ***** válasza:

En nem kaptam semmit anyuektol, pedig akkor sok mindent szerettem volna.

En a helyedben valami ekszert kernek, mert az maradando emlek.

2014. febr. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!