Nemsokára ballagok a nyolcadikba. Apa beindult az ajándék miatt. Mit kéne kérnem?
Tisztában vagyok az anyagi helyzettel, és tényleg nincs semmi amit kérnék. Van mobilom meg egy örökölt laptopom is!
Se ruhában se másban nem szenvedek hiányt. Tudom furcsa ezt így hallani, de főleg azért sem kérek mert fizetnék a továbbtanulásom ami nagy szó. De apa mindenképpen szeretne adni vmit mert nem akar olyan lenni mint az ő szülei ( le se szarták, semmit nem kapott, 16-18 évesen már dolgoznia kellett, hogy magát eltartsa.) Én azon gondolkozom, hogy vmi nagyon olcsót, maradandót kérjek. ( (Ne virágot, csokit.) Nincs pofám kérni a szüleimtől semmit, amikor nem is dolgozom, nem tudok semmit segíteni anyagilag. Lány vagyok
Én valami kis kiruccanást kérnék,valami közeli helyre. Sétálgatnánk, megnéznénk a helyi nevezetességeket, beülhetnénk valami cukrászdába is,ilyesmik :)
Persze csinálnék egy halom képet amit előhívatnék és beletenném a fotóalbumba és ez így maradandó emlék maradhatna.
Persze lenne még ötletem,de az nem biztos,hogy neked is jó ötlet lenne :D Én se kértem semmit ballagásomra, elmentünk egy étterembe vacsizni,mindenki azt evett-ivott amit akart,aztán sétáltunk egyet a parton és ennyi. Most az,hogy valaki elvégzi a 8 általánost nem hiszem,hogy túl nagy teljesítmény lenne,nyílván fontos dolog az életünkben az,hogy elballagunk,de szerintem ehhez nem kell lakodalmi ebédet rendezni meg ajándékokkal halmozni. Majd a diplomaosztón :D
En nem kaptam semmit anyuektol, pedig akkor sok mindent szerettem volna.
En a helyedben valami ekszert kernek, mert az maradando emlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!