Mért ilyen az anyukám? Én vagyok a hibás? (a többi lent)
Most vagyok 8.-os. Nem vagyok rossz tanuló 4.1 lett az átlagom félévkor, nem buktam semmiből.Lett egy kettesem kémiából, de az senkinek nem lett ötös.Három db 3-asom lett a többi 4-5. Egyfolytában azt mondogatja, hogy remélem ha nem vesznek fel sehova akkor megtudom, hogy nem így kellett volna hozzáállnom a dolgokhoz és rájövök, hogy szar tanuló vagyok. Én nem érzem annak magam. Mindent beleadok a tanulásba és nem tehetek róla hogy csak ennyire
telik tőlem, de nem fogadja el. Mindig csak azt a szöveget mondja, hogy az életemmel játszom, hogy a felvételim szar lett (matek:22, magyar:32 és vannak ennél sokkal rosszabbak és persze jobbak is, de örülök, hogy ennyi meglett mert kevesebbre számítottam.) Nem vonja el semmi a figyelmemet a tanulásról. Nincsenek fiúk, rendes, jó gyerek vagyok. Mindig jó kapcsolatom volt az anyukámmal, bár mondjuk mostanában sokat veszekszünk én annak is "én vagyok mindig az oka" szerinte, pedig mindig ő kezdi. Ti anyukák hogy állnátok hozzá ezekhez?Szerintetek is nekem kell valahogy megváltoznom?
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!