Szerintetek a gyerekemet elengedjem szórakozni?
Attól függ miféle szórakozás és miféle emberekkel.
tehát disco nem a legjobb, elég sok esetet hallani, hogy vmi vackot kevernek a piájába, szomszéd csaj is mesélte h egyszer megcsinálták vele.
Kocsmába nem engedik be vagy nem szolgálják ki.
Kocsma nem vészes, most hogy már a bagosok sem füstölhetnek így nem előtte zajlik és kisebb a csábítás meg kínálgatás.
házibulik jók, végülis ha nem egész este iszik és részegedik le akkor sok gond nem lesz, illetve ha mégis, legfeljebb kidöl a wc mellett...
akkor van gáz ha sok fiúval megy azokkal a tipikus páwa majmokkal akik csak arra hajtanak...
bevallom házi bulin néha megfordul, hogy a lány eléggé sokat ivott és rámászik valami pasira, volt, hogy rám, de én mondtam neki, hogy ezt bánni fogja holnapra, pedig én sem voltam szomjas, de smároláson kivűl más nem történt..
tehát végülis annyira nem vészes a helyzet, és nem is tudok olyan esetről a baráti körömbe, hogy bármi nagyon rosszal végződött volna, a legrosszabb esett mindig a hányás és 1-2 elcsattant csók, de ha észnél van és megbízható, nem hinném, hogy félteni kell nagyon, mert őszintén szólva én is elég konzervatív vagyok ilyen dolgokba és nem igazán érzem megbízhatónak a világot már ilyen dolgokba, de szóval, szerintem nyugodtan elengedheted, cserébe majd mesélje el mi volt, meg hogy jól érezte e magát és kész. :)
de azok a 13 éves kis csitrák olyanok is, fele már tuti nem szűz, volt részeg is és stb.
én 16 éves koromba kezdtem kocsmába járni és csak 18. születésnapomon rugtam be.
Nyugodtan engedd el, csak legyen észnél.
ha mást nem tapasztalatszerzésnek is jó a dolog, hiszen tudja majd később mire számíthat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!