Hogy mondjam el anyának, hogy magántanuló szeretnék lenni?
"A szülő kérelmére az igazgató nem tagadhatja meg a magántanulói státuszba vételt, ha azonban úgy látja, hogy az hátrányos a diák számára, értesíti a hatóságokat. A magántanulókat - az iskolában vagy azon kívül folyó gyakorlati képzés kivételével - felmentik az órák látogatása alól, így nem kell igazolni a késéseket, hiányzásokat, és nem kell 16 óráig az iskolában maradni."
BÁRKI lehet magántanuló.
Hát, hokizni nem járok, viszont versenyszerűen táncolok.
Mint már írtam, sokat hiányzok rajtam kívülálló okok miatt.
Nem csak úgy random beakarok sétálni az igazgatóhoz. Elég jóban vagyok vele és a családjával is, a lánya mondta, hogy miért nem próbálom rábeszélni anyát a dologra, sokkal könnyebb lenne magántanulóként.
Mostanában nagyon nagy divat lett ez a magántanulósdi a problémákat nehezen kezelő gyerekeknél...
Régen maximum az élsportolókat engedték magántanulói státuszba, de ez, hogy vannak rosszakaróid meg "pokollá teszik az életed", ne haragudj, nagyon nevetséges.
Jaj tudom már ki vagy, pár kérdést olvastam már tőled,hogy te hiperszuper menő vagy meg gazdag meg apuci mindent elintéz és menőséged miatt piszkálnak az osztályban.
Egy kérdésem lenne,ha tényleg ilyen jóba vagytok az igazgatóval meg minden akkor mi a **** gyakirkédéseken kérdezgetett? Beszélsz anyukáddal és bementek az igazgatóhoz ő meg majd elmondja a menetét. Főleg,hogy itt akármit írnak neked te lehurrogod őket.
Egyik válaszolónak: Azért tagadta meg az igazgató az osztálytársadnál a kérelmet, mert tudta, hogy a tanuló nincs tisztában a jogaival. Bárki lehet magántanuló, nem kell hozzá különösebb indok, viszont az elutasításhoz KELL.
Anya úgy ment oda az igazgatóhoz, hogy tudja, hogy jogom van úgy végezni a tanulmányaimat, ahogy akarom.
Viszont nagyon sokat kell tanulni és teljesen egyedül, szóval ha nehezen megy a tanulás, nem ajánlom.
Szerintem én is emlékszem erre a Kérdezőre, te vagy az, aki azért hiányzik sokat, mert nagyon menő külföldön élő rokonai vannak, akikhez mindig ki kell menni, nem elég csak a nyáron, és a "kisasszony" ahogy ő fogalmazott nem fog két napért 10 órát oda és ugyanannyit vissza repülni, ha mennek akkor már minimum két hétre. Neki még a két hetes téli szünet sem volt elég, ahhoz is hozzácsapott még pár napot.
Persze ha ez nem te vagy Kérdező, akkor elnézést!
Amúgy beteg vagy, hogy ennyit hiányzol? Mert ez nyilván elég indok kell, hogy legyen a magántanulóságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!