Holnap tangát kellene felvennem. Egy baj van. Mit csináljak? ( többi lenn)
Figyelt kérdés
elegánsabb miniszoknya alá csak a tanga megoldható de most jött meg.. úgy gondoltam mini tampont használok egy sima betéttel de félek hogy nem bírja ki 3-4 órán át2014. jan. 3. 15:52
1/13 anonim válasza:
Tegyél fel egy normál tampont. Az még nem túl vastag, nem is fogod érezni.
2/13 anonim válasza:
használj normál tampont... wc-re csak ki tudsz menni közben... kicseréled 2 óra múlva... biztos nem lesz gond! :)
3/13 anonim válasza:
Tampon és tisztasági. Ha nem szokott nagyon erős lenni a vérzésed akkor simán elég erre az időre.
4/13 anonim válasza:
esetleg a tampon mellé használj tangabetétet. Gondolom, harisnyát veszel úgyis.
5/13 anonim válasza:
bocsánat, ha értetlen vagyok, de a szoknya alól a bugyid úgysem látszik ki, nem mindegy, hogy akkor tanga vagy sem??? de most tényleg...
6/13 anonim válasza:
Nem mindegy! Nekem nem tetszik, ha látszik a bugyi vonala! Pedig én már "öreg" vagyok a magam 35 évével :).
7/13 anonim válasza:
Ha erősebb a vérzésed, tényleg nem biztos, hogy kibírja a minitampon 3-4 órán át. Most még van egy kis időd, próbáld meg a normál tampont. Az sem sokkal nagyobb, de jó eséllyel kibír 3-4 órát. Tisztasági betétet mindenképp használj, s akkor nem lesz gond.:)
8/13 anonim válasza:
Nyugodtan használj normál tampont, nekem nem volt baj, amikor tanga volt rajtam közben.
14/L
9/13 anonim válasza:
no de egy tanga'ba hogy tesz tisztasa'gi bete'tet??
10/13 anonim válasza:
van külön tangához való is, na meg sok nagyon vékony és a széle felé nincs sok "töltelék" így simán belehet hajtani
mondjuk ilyen a discreet multiform
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!