Milyen játékok vannak letöltve a telefonodra? (:
Jatekok: pou, logo quiz, subway surf, cut the rope, jetpack joyride, szokereso, speedX 3D,bounceball,my boo,temple run2,candy crush saga
Alkalmazasok: instagram, simple mp3 downloaader,zedge,ask.fm,facebook,idokep,instapicframe,instasize,messenger,viber,countdown widget
Es neked?:)
Játékok: Subway Surf, Fashion Makeup Salon, Fruit Ninja, Temple Run 2, Angry Birds, Pou, Trial Xtreme 3, Szókereső, Legyél Te is Milliomos!, Ball Travel 3D, LogoQuiz, Ski Challenge 14, Hamburger, Birg Fernand
Alkalmazások: Instagram, Facebook, We<3It, Twitter, Deezer, Zseblámpa, Aviary, Viber, WhatsApp, Magic Touch 3D Lighter, Cerberus, iGO, Trulia, Perfect Piano, eBay
Jóég, asszem' szelektálnom kellene már :DD
Különben a játékok közül hosszabban csak a Subway Surffel, és a Temple Run 2-vel játszottam, a többit csak egy ideig-óráig élveztem (bár a Trial Xtreme jó lenne, ha nem kellene fizetni a pályákért... volt már játék amit emiatt töröltem)
16L
Játékok közül Pou, Igazi keresztrejtvény,
Alkalmazások: Clean Master, Photo Art, és Garfield Daily
Nagykoromra még mindig Garfield fanatikus vagyok : DD
L 18
Játékok: Szókereső, Temple Run, Jetpack Joyride Perfect Piano.
Alkalmazások: Messenger, Tumblr, Viber, Instagram, We Heart It, Cool Reader, BAZINGA! (TBBT rajongó vagyok:D), szótár, Real Calculator, Bitstrips.
Celtic KnotWork, Royal Revolt!, Szókirakó, What's the City?
18/F
Amőba, Angry Birds, Battleship2, Cut the Rope, Flow, SpeedX 3D, Szókereső :)
Alkalmazások: VidTrim, Ringtone Maker and cutter, Ram gyorsító, MenetrendDroid, Insta Photo Editor, Ftp szerver, Debreceni menetrend.
ennyi :D 16/L
A telefonomon nincsenek játékok (csak luxor, ami az alapjáték), se wifi, se bluetooth, de még infra sem. Egy régi típusú samsung, de telefonálni lehet rajta, és elfér a zsebemben.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!