Kamszok! Mit tennétek, ha senki (főleg családtagok) se hinnék el, hogy súlyos betegek vagytok?!
Nekem inkább kicsit depressziósnak tűnsz, mint halálos betegnek.
Ha jártál orvosnál, és még nem vagy 18, akkor ha komoly betegségre utaló jeleket találtak volna, mindenképpen tájékoztatták volna apukádat.
Nem azt mondom, hogy nincs szükséged kezelésre, mert van, akár testi, akár pszichés eredetűek a panaszaid, de nem fogsz meghalni! Még nem. Hidd el!!
Köszi a vàlaszokat!Pàr hete mùltam 18,és nincs sulinumdorom,legalàbbis nem különösen.De voltam szakorvosoknàl,de mivel ennyi idős vagyok,nem akarták elhinni,hogy bajom van,az elvàltozásom egyikére kitalàlták,hogy mandulagyulladáa,holott már 8 hònapja fáj minden nap,ahogy nyelek,meg az ugyanaz meg van nagyobbodva 1,5*-re,a vitamint alig bírom lenyelni.Meg ma is ùgy ébredtem,hogy màr fàjt.Na meg ezen kìvül 4 helyen fáj,köztük az egyik egy nyaki nyirokcsomò,ami orvosi
leìrAs alapján 1 cmről 1,5 cm-re nőtt
Folytatom.Meg bocsi a hibàkért,telòròl ìrom.Szòval az is fáj.Van alul is egy elváltozásom,ami apa bnője szerint nőtt,meg szerintem is,ahogy èrzem/làtom tükörben.Az is nagyon fáj,bizsereg,voltam mr-en tabaly a hosszan megsòrolt pènzemből ezzel vele. Halmozta a kontrasztanyagot,kitalàlta az orvos,hogy mivel szakorvos làtta,ezért az esetleges gyulladás lehetősége.De mint mondom azòta egyre rosszabbul vagyok,fáj a legutòbbi is nagyon.Ès tudom,hogy ha valakinek nincs étvàgya se napok òta ilyen esetben az a vég.Mama is
ràkos volt,szòval tudom. :'(
Fül-orr-gégészetre nem kell beutaló, menj el, mutasd meg a manduládat.
Ha krónikus mandulagyulladásod van, az simán lehet egy olyan gyulladásos góc a szervezetedben, ami az összes többi problémát okozza (nyirokcsomók duzzanata, rossz közérzet...).
Ha nem is a mandulád a ludas, egy góckutatás mindenképpen érdemes lenne. Vérképet csináltak? Abból is nagyon sok minden kiderülhet.
Ne akarj már mindenképpen meghalni! Állj pozitívabban a dolgokhoz, nagykorú vagy, harcold ki magadnak a kivizsgálást! Az SZTK-s rendeléseken ugyan néha sokat kell várni, de ingyen van, és általában azért jól ellátják az embert. (én már voltam párszor beteg, műtöttek is, de még SOHA nem mentem magánrendelésre, és nem fizettem orvosnak!)
Nem akarlak megbántani, de úgy látom túl sok Dr. House-t nézel, meg egyéb orvosi rémtörténetekkel van tele a fejed, és teljesen figyelmen kívül hagyod a realitásokat.
NEM FOGSZ MEGHALNI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!