Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lehet, hogy apakomplexusom van?

Lehet, hogy apakomplexusom van?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam szerelmes úgy igazából, csak egy plátói "szerelmem" volt, (egy színész) aki 30 évvel idősebb nálam. Ezek szerint nekem lehet apakomplexusom? És az amolyan elítélendő dolog nem?

2013. dec. 3. 17:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
minden tininek vannak énekes vagy színész "szerelmei", ettől még nincs apakomplexusod.
2013. dec. 3. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ettől még nincs apakomplexusod.
2013. dec. 3. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs.
2013. dec. 3. 19:46
 4/8 anonim ***** válasza:

1. Hány éves vagy?

2. Az utcán megnézed az "átlagos" 30-40+ pasikat?

3. Ha jövendöbeli "társadra" gondolsz, kivel tudnád elképzeli az életed?

Am ez magában még nem jelent apakomplexust.

2013. dec. 3. 19:57
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) 14 éves vagyok, és nem szoktam megnézni az utcán 30-40+ pasikat, de a korombelieket sem :) A jövendőbelimet velem egyidősnek képzelem el, de ezt valahogy mindig csak úgy tudom elképzelni, hogy már mindketten kb 25 évesek vagyunk, így 14 évesen valami korombeli tinifiúval nem igazán...
2013. dec. 3. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:

A hírességek nem igazán számítanak. Eleve nem annyinak néz ki a többségük mint amennyinek egy átlagos 40-50-es.

Ezen a kérdésen akkor gondolkozz el, ha a mindennapok folyamán is a jóval idősebb pasik jönnek. Vagy ha kapásból apukát bámulod a dögös huszonéves fia helyett.

2013. dec. 3. 20:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Akkor nyugi, nincs apakomplexusod! :)

Én is 14 vagyok, na nekem van... és mondjuk elég gáz ha az osztálytársam apukáját nézem meg, az oszt. társam helyett....

2013. dec. 3. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Kiscsillag az apakomplexus nagyon nem itt kezdődik, ez csak egy kistinis rajongás, amiről te írsz. Akkor aggódj valóban, ha egyik 40+os pasi ágyából vándorolsz a másikba.
2013. dec. 4. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!