Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ha pl. utcán segítsé...

Kamaszok, ha pl. utcán segítségre lenne szükségetek valamiért, egy csúnya embertől is elfogadnátok a segítséget?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk balesetetek lenne az utcán vagy ilyesmi, és egy olyan jönne oda segíteni, aki elég csúnyán néz ki.

Azért jutott a kérdés eszembe, mert én ha látnék az utcán olyant akinek segítség kell és egyedül van, szívesen odamennék segíteni, csak nem lennék benne biztos, hogy tőlem is szívesen fogadna el segítséget, tőlem akit kb. mindenki rondának és nyomoréknak tart.

18/F

2013. nov. 22. 16:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Isten ments! nehogy nekem egy csúnya ember mentőt hivjon! inkább ott vérzek el!

te teljesen hülye vagy?

2013. nov. 22. 22:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Barátnőmmel bringázni voltunk. Leesett a lánca de beakadt és nem tudtam neki visszarakni. Nem volt nála a telefonja és nem tudta kívülről a szülei telefonszámát. Nekem senkim sem vette fel (anya,apa tesóm). Ott álltunk ,hogy basszus. Aztán az egyik házból egy elég érdekesnek tűnő ember....

És barátnőm megkérte hogy segítsen. És segített. megköszöntük és ki-ki ment a maga útjára. Én először megijedtem , de ez is egy remek példa volt ne a borítója alapján ítéld a könyvet helyzetre.

2013. nov. 22. 23:22
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha segíteni akarsz, akkor egyáltalán nem érdekel a külsőség. Hülyeség lenne, ha érdekelne. :)
2013. nov. 23. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!