Hány éves a fiad? Milyen gyakran jár el otthonról? Hogy viselkedett 2 hónapja? 1 éve? Most? Mennyi barátja van? Ismered őket? Milyen tanuló? Miért gondolod hogy tablettázik? Kérlek válaszolj és segítek!
2009. nov. 17. 18:07
2/6 A kérdező kommentje:
17 eves Nem igen jar el itthonrol, Neha hetvegente,de ez sem jellemzo. Ellentetben az eljarassal 10 eve kezilabdazik, es most egyik naprol a masikra ugy dontott nem jar.Jo tanulo, es a baratai is regiek, es a jotanulok taboraba tartoznak.
''De'Egy par honapja rendszertelenul bar, de eljar egy kavezoba a baratokkal,ezekbol az uj barati tarsasagbol csak egyet ismerek.
Hogy mibol gondolom? Allandoan csillog a szeme, sokat alszik, es mindig faradt.
2009. nov. 17. 18:28
3/6 anonim válasza:
szerintem nem kell egynől a legrosszabbra gondolni. csillog a szeme? nem lehet, hogy boldog, netán szerelmes? én is 17 vagyok, bár lány, és én is sokat alszom, meg fáradt vagyok mindig, pedig nem szedek semmit. strapás a suli, stresszes, meg hát kamasz, szerintem ilyenkor normális a fáradtság és a sok alvás. de ha aggódsz, mond meg neki, hogy szeretnél többet tudni a barátairól, stb.
2009. nov. 17. 19:35
4/6 anonim válasza:
nem lehet hogy a tél az oka? én is amikor érzem hogy jön a tél kicsit "lelassulok".
2009. nov. 17. 19:45
5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom!Foleg, hogy korebeli valaszolt, ez nagyon megnyugtato!Tegnap keso este mikor befejezte a tanulast, rakerdeztem,az o valasza is megnyugtato volt.Koszonom mindenkinek a valaszokat.Egy valami biztos allando, az anyai aggodalom!
2009. nov. 18. 04:22
6/6 anonim válasza:
Nem kell félteni! Ebben a korban mindenki sokat alszik. Az hogy egyik napról a másikra abba hagyta a sportot nem gáz. Én is 10 évig vízilabdáztam. De meguntam és abba hagytam. Az hogy egy új társoságal néha eljár egy kávézóba?? Szerintem csak örülj neki hogy oda jár, és nem minden hétvégén lerészegedni:)
A szem csillogás az lehet bármitől, a pupilláját nézd az többet elmond. Fáradékonyság az meg a sok tanulástól van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!