Ti megtennétek?
Figyelt kérdés
Ha a legjobb barátod még soha nem csókolózott és azt kéri tőled hogy hagy csókoljon meg csak hogy tudja milyen... Megtennéd érte?2013. nov. 10. 16:48
11/14 anonim válasza:
Igen. Akár fiúról, akár lányról van szó. Mivel hetero lány létemre voltam már lánnyal, és nincs benne semmi extra.
Szerintem egy csók egy fiú-lány barátságot sem kellene, hogy megrontson, nem olyan, mintha lefeküdnétek egymással...
Nekem spec. semmit nem jelentett az első.
12/14 anonim válasza:
Amúgy ez igaz, én pl egy biszex barátnőmmel csókolóztam viccből, mert tudni akartam milyen lánnyal és közben volt barátom meg még van is a mai napig piszkál ezzel, mert nem egy szépség a csaj. Persze fiúval kapcsolat mellett nem, de nélküle sem akarnék feltétlenül kapcsolatot, egyszer majdnem belementem, hogy elvegyem egy barátom szüzességét, de az már mégis túl erkölcstelen nekem.
13/14 anonim válasza:
Ha szépen megkér le is pippantod? :) Nekem is kéne egy ilyen legjobb barát.
14/14 anonim válasza:
Hát szerintem egy csók nem a világvége, főleg ennyi idősen. Aranyos dolog, szereteted kifejezi, semmi mást. De utána közöld is vele egyértelműen, hogy ebből nem lesz több (ha nem akarsz kapcsolatot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!