Van értelme félnem?
Nincs értelme félni.
Én idén kerültem másik városba. A legegyszerűbb ha keresel a csoporttársak közül valakit akivel egy koliban vagy egymáshoz közel laktok és mehettek együtt órákra. Idővel pedig megtanulod a dolgokat, s hogy kevésbé félj tarts magadnál paprika sprayt, maga a tudat is sokat segít.
Szeptember óta lakok Pesten, igazából 1 nap alatt rájöttem mi merre hogyan van (közlekedés), és 1 hét után otthonosan mozogtam. Egyetlen egyszer tévedtem el, akkor is az egyetem épületén belül a legelső napomon :D
Előtte egy 20ezres városban laktam, annak is a szélén, de semmi nehézséget nem jelentett itt megszokni.
Nem támadtak még meg, bár nem is járok a nyócker leglepukkantabb helyeire, nem kísértem a sorsom, főleg a nagykörúton mozgok villamossal, illetve a metrókban, még semmi problémám nem volt.
Én igazából a közlekedés miatt aggódtam eleinte, de googlen rákeresek hogy jutok el a-ból b-be, az megmondja honnan hányas villamossal/busszal/metróval kell mennem, azokon meg ki vannak írva a megállók, meg be is mondják mi következik, nem nagy művészet :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!