Mitcsinaljak? Azt hiszem ha így folytatom hamar tönkre teszem magam?! (alkohol, vagdosas, cigi, fiúk) 14l többi lent
# 10
Nem tudom mi a különbség ha tiniként vagy felnőttként rúgsz be... Mondjuk mi is úgy járunk házibuliba, hogy akik újak a körben, és először isznak röhejesek..:D Bár mi nem is isszuk magunkat egysejtűre.
Azért ezek durva dolgok, főleg ennyi idősen! Kemény világba élünk, én úgy gondoltam, hogy egy ember a negyvenes éveire tud arra a szintre eljutni, hogy meneküljön a piába.
No, mindegy.
Véleményem szerint, nálatok tiniknél az a baj, hogy túl nagy társadalmi nyomás nehezedik rátok, aminek akarva akaratlanul meg akartok felelni. Miért kéne eljátszani, ezt hattyú halálát mert szakítottál egy másfél éves kapcsolataban, és miért kell rögtön újat keresni. Miért csak akkor érzed jól magad ha "pasid" van, és ha nincs akkor miért helyeződik rád 8x annyi nyomás, mint normál esetben? Nem azért mert az is egy nyomás benned hogy megfelelj másoknak?!
Szerintem csak magadnak akarj megfelelni és ne pasizz be 12 évesen (WTF!?) utána meg ne érezd azt, hogy tönkre ment az életed egy szakítás után, mert nálad az élet még alig tart pár éve, és most fog még csak elkezdődni, most fogsz még csak élni, a következő 50 évbe és inkább azon legyél, hogy ne leépítsd magad, már az elején, hanem hogy építkezz, egyre feljebb, éld meg az álmaidat. (persze utána is fogsz, csak akkor már kicsit lenyugodik a helyzet, valószínüleg)
Alulértékeled magad. Másrészt, ha segítséget kérsz lehetnél modorosabb a válaszolókkal.
Így távgyógyításban szövegben nem tudok sajnos én segítséget nyújtani, jó lenne, ha tudnám miért is olyan szar neked. (Amit leírtál az nem olyan vészes, csak az, hogy ennyire padlóra küldött.) Vannak ilyen anonim oldalak még, ahol leírhatod mi bántja a szívedet, miért olyan rossz neked most, és adnak értelmes tanácsokat, hogy gyere ki a gödörből.:) Érdemes lenne szerintem egy ilyen helyen leírni a dolgaidat. Ugyanis ezzel csak elbaszol egy életet... (A vagdosásért meg őszinte leszek, én utálom az embereket. De empátiából amikor megláttam egyik osztálytársam kezét nem tettem szóvá a képébe vágva, h azmi... Takargatja is. Nem tudom mi van a háttérben, de nem fogok odamenni, hogy:cső láttam vagdosod magad, miért?)
Mindenesetre kapard össze magad, a fent leírt dolgok még rövidtávon se javítanak a dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!