Hogy mondjam el anyának, hogy baj van 'odalent' (vagyis nőgyógyászhoz kéne menni)? 14/L
ami van odalent, az a kilógó vmi, az nem valószínű,h probléma. nekem is volt, olyan, mint egy kis húsdarabka és az első együttlét alkalmával eltűnt. én nődokinál egyedül voltam először, 14 évesen és nem küldtek haza.
én ezt mondanám anyumnak:
"anya, mindig azt mondod, hogy várjak még,de nem várok. Bízok benned és szeretném,h törődj velem, hogy elkísérj, de ha nem akarsz,akkor elmegyek egyedül is.
Fogd meg szépen a barátnőd kezét, ő majd elkísér nőgyógyászhoz. Ha a doki ír valamit, odadugod anyud elé a receptet, hogy anyu, ez kell, hogy meggyógyuljak. Az alsó fertályi problémák sem múlnak maguktól el. Sem gomba, sem gyulladás. Maximum súlyosbodnak a panaszok.
Az aranyérre pedig vannak vény nélkül kapható kúpok, krémek, amiket tudsz használni. Ha nagyon gáz a helyzet, akkor háziorvos, proktológus. Esetleg műtik. Viszont az aranyér a legritkább esetben tűnik el magától. Ahhoz minimum életmódváltás kell. Sok folyadék, sok rost, más székelési szokások, kevesebb ülés, több mozgás.
Még valami: az anyukád saját magával szemben is ilyen? Hetekig halogat mindent?
Ennek a lánynak nincsen semmi baja. Lemerem fogadni, hogy aranyere sincsen. Mindig ez történik, ha valaki az internet közelébe kerül, egyből diagnosztizál magán 50 betegséget. Az anyja azért nem foglalkozik vele, mert ismeri jól, és tudja hogy semmi baja.
Egy kamasz ismerősöm például kb 2 évig hajtogatta, hogy rákos.. Az orvosok sem tudták meggyőzni róla hogy nem rákos, mert ő olvasta az interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!