Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Unokahúgom cigizik, elmondjam...

Unokahúgom cigizik, elmondjam a keresztanyámnak?

Figyelt kérdés

Náluk voltam pár napot,mert van egy tündéri kishúga,akit szeretek pesztrálni.

De amikor kerestem a kisbabának a cumiját,az unokahúgom szobájába,akkor az íróasztalon megpillantottam egy doboz narancs Pall Mallt.

És szerintem az övé a cigi,mert amikor hazaért,akkor bagószagú volt.

Mi tévő legyek? Elmondjam a keresztanyukámnak(= az ő anyukája)? Volt már valaki hasonló helyzetben?

15 éves,9. osztályos.

17L

2013. okt. 30. 09:43
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én a helyedben nem szaladnék a szülőkhöz...

Próbálj beszélni a lánnyal,ha ennyire szeretnél valamit tenni,de ezt sem muszáj.

Amúgy lehet,hogy az anyukája tud róla.

2013. okt. 30. 15:21
 12/17 anonim ***** válasza:

Nehogy elmondd! Normális baráti viszonyban ilyen meg se fordul az ember fejében.

Na mindegy nem tudom, te milyen kapcsolatba vagy vele, de ez mindenképp a lány dolga, ne keveredj bele.

2013. okt. 30. 17:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Ne..az ő dolga.+ ha az íróasztalon tartja a cigijét,akkor lehet,hogy tudja az anyja is.

Én nem köpném be.Régen az unokatesóim is cigiztek nálunk,titokban,sem én sem anyám nem köpte be őket (bár kicsit idősebben voltak).

2013. okt. 30. 17:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem se mondd el. Az érveket már leírták az előttem lévők, amúgy meg szerintem tuti bűntudatod lenne utána. NE!
2013. okt. 30. 20:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Ne mondd el! Ez nem a te ügyed, csak is kizárólag hátrányod származhat abból, ha beköpöd a lányt.
2013. okt. 30. 20:35
 16/17 anonim válasza:
Nehéz kérdés mert ha elmondod egy leszel a sok spiclis s*ggnyalóközül ha nem akkor szimplán azért fognak okolni hogy miért nem
2013. okt. 31. 14:45
 17/17 anonim ***** válasza:
Jézus.. Nem köpjük be a családot!!
2013. nov. 1. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!