Szerintetek beszéljek velük?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok. Most az előbb vacsora előtt a pasimmal csókolóztunk a konyhában elég hosszan. Aztán a szüleim bejöttek, nem mondtak semmit, csak nagyot néztek, majd elmosolyodtak... Szerintetek haragszanak rám? Mit tegyek? Félek, mint a fene :(2013. okt. 23. 18:28
11/19 anonim válasza:
és ezek az infók kit érdekelnek :D
Szerintem nem haragszanak
12/19 A kérdező kommentje:
Az téged megelőző válaszoló 'beszólt' :D
Amúgy megbeszéltük :D
2013. okt. 23. 23:16
13/19 anonim válasza:
nem kötekedésből,de biztosan meleg vagy,csak mert az elmúlt időszakban rengeteg a meleg kérdés,és valljuk be nem teljesen normális,hogy szinte minden nap van egy kérdés meleg gyerekről,ez azt jelenti,hogy valami divathullám,vagy azt,hogy valamilyen környezeti tényező beleszól a genetikába és ezért van ennyi meleg
14/19 anonim válasza:
Nem a te anyukád írt ki egy kérdést veled kapcsolatban?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
15/19 anonim válasza:
ne aggódj már, nincs ott semmi baj :-)
16/19 anonim válasza:
Az emotikonok sokaságából ítélve a kérdező valójában nőnemű és unatkozik.
A legtöbb kérdés ilyen témában tuti fiatal lányoktól származik, látszik az írásmódon és van egy szürreális fennhangjuk.
17/19 A kérdező kommentje:
Már lánynak is néznek, pazar :D
Legközelebb a f***kam rakom ki ide, hogy elhiggyék, FIÚ VAGYOK :DDD
2013. okt. 24. 23:12
18/19 A kérdező kommentje:
Mellesleg:
Bocs, hogy az otthonom minden részén képes vagyok azzal törődni, akit szeretek, akkor is ha egy pasi...
Jááááj, homofób válaszok következnek. De egy kérdés nekik? Mennyivel is vagyunk előbbre a gyűlölködéssel?
2013. okt. 24. 23:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!