Kamaszok, mik szeretnétek lenni, ha 'nagyok' lesztek?
28-as vagyok!:)
Csak még annyit, hogy ha nem sikerűl amit szeretnék, akkor egy egyszerű pszihologus is megteszi, mert szeretem, de nagyon boldog lennék, ha összejönne az ápolónő vagy az asszisztensnő!:) Hát remélem sikerülni fog!
Bocs, hogy megint írtam, csak kifelejtettem és ma jutott az eszembe!:):D Bocsi!
A. Terv: ügyvéd vagy jogász
B. Terv: kamionsofőr :)
Szerintem meg az a vicces (se), amikor egyesek beleszólnak mások életébe, hogy "Úgysem fog sikerülni" meg hasonlók. Valóban sok időt igényelnek, nem egy könnyen elsajátítható szakmák, de hát ha ő ezt szeretné csinálni, akkor miért ne csinálhatná? Szerintem mindenki tisztában van azzal, hogy mik a feltételei az álom munkának, de ha még így is azt szeretnék a jövőben csinálni, akkor nem visszahúznunk kéne őket, hanem bátorítani.
Nem az voltam, akit kiemeltél.
Fogorvos vagy állatorvos.:)
15/L
Építészmérnök szeretnék lenni de felvételinél nem sikerül, így most a gépészmérnök szakon vagyok, és ha el végeztem fizetősen neki vágok az álmom megvalósításához. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!