Kamaszok, műtöttek már titeket? Ha igen, miért?
Figyelt kérdés
Engem már sajnos jó sokszor.Olyan drasztikusan sokszor,hogy inkább nem írom le,és elég komoly dolgokkal.2013. okt. 3. 18:47
11/28 anonim válasza:
Az orrmandulámat vették csak ki.
12/28 anonim válasza:
11 évesen volt egy szem műtétem kancsalság miatt!
Én azért kiváncsi vagyok, hogy mivel műtöttek téged? Persze, ha nem haragsól?:)
18/L
13/28 anonim válasza:
6 évesen szív problémák miatt műtöttek.
Mivel sport szerűen kézilabdáztam ezért sok meccsből kialakult műtétem volt.
14 évesen ínszalag szakadás, 16 évesen szilánkosra tört a csuklóm amibe platinát tettek. Orrmandula műtét. Anyajegyeket vettek le a hátamról. 10 éves koromba bele akadtam a rozsdás drótba ami végig repesztette a bal kezemet amit össze is varrtak.
14/28 anonim válasza:
Igen,kétszer is. Herecsavarodással.
16/F
15/28 anonim válasza:
Olvasva a kommenteket nem is tudom hogy le merjem írni.... Nekem csak kivették a torokmandulámat 8 évesen :D Ez a többihez képest semmi...
16/28 anonim válasza:
Garatmandula-műtétem volt a nyáron, aztán egy komplikáció miatt bevérzett és később vért hánytam. :D Engem nem zavart a dolog különösebben, mert a műtétnél jobban szenvedtem, de a környékemen szerintem jobban meg voltak ijedve az emberek. Azóta nem félek a szuritól egyáltalán, mert 3 nap alatt kaptam vagy 20-at mindenfelé. :D
17/28 anonim válasza:
Nekem vakbélműtétem és orrmandulaműtétem volt, remélem több nem lesz.:)
18/28 anonim válasza:
Fej-fej mellett állok a leukémiás lánnyal :) Én daganatos voltam. Egyelőre semmi jele a kiújulásnak.
20f
19/28 anonim válasza:
Engem lehet - de remélem nem, jövőre műtenek meg, nyitott gyomorszáj miatt. Nem jó az emésztési rendszerem, és ha valamit eszek, azt 35-40% eséllyel kihányom... Szénsavas ásványvíz esetén gyakrabban van, de már elég régóta nem volt ilyen bajom, 1-2 esetet leszámítva.
20/28 anonim válasza:
Kivették az epehólyagomat, a manduláimat, és volt még egy könyökműtétem is (szilánkosra tört).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!