Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, hogy belássák,...

Mit csináljak, hogy belássák, ebbe nem én vagyok a hibás? Miért hiszik azt a szüleim, hogy amiért elküldenek, jobb lesz?

Figyelt kérdés

El akarnak küldeni Sopronba apa nővéréékhez és a szüleihez (a nagyiék Ausztriában élnek),mert "nem bírnak velem".

Azt hiszik,hogy majd ott nem fogok bulizni és csak a tanulásnak szentelem az időt?!

Nincs baj a tanulmányaimmal,amik kellenek az érettségihez,azokból 5-ös vagyok,emelten tanulom a törit,felsőfokú angol nyelvvizsgám van és most készülök egy másikból is középfokúra,a többi tantárgyból is megvan a 4-es.Szerencsés vagyok,mert jól tudok puskázni,az év elején még jelentkezek felelni is,így a legtöbb tanár szeret (2 van,aki utál,de az egyik a tesitanár,viszont nem járok be az óráira a "gyógytestnevelés" miatt,a másik meg a kémiatanár,bármit csinálok,nem ad 3-asnál jobb jegyet).

Imádok szórakozni és hamar a társaság közepén találom magam.Apáék viszont mindenen kiakadnak,bármit csinálok.

Most azt mondták,hogy ha ezt folytatom,akkor januártól nem a jelenlegi gimimbe fogok járni,hanem elküldenek Sopronba,a nagynénémhez.

De sose neveltek,csak a pénzt kapom tőlük,egyikükben sem bízok,nem tudnak a dolgaimról,semmit nem tudnak rólam.

16/L

2013. okt. 2. 12:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Életed végégi nem takaródzhatsz azzal, hogy az Ő hibájuk, hogy ilyen lettél. Ha vagy annyira nagy hogy bulizni járj, akkor a tetteidért vállald a felelősséget.
2013. okt. 5. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!