Te jó ég, mi történt a 13 éves fiammal?
Az erőszak az nem vezet jóra saját családomból kiindulva mondóm.
A nagyapám is megverte az apámat a kamaszkori hülyeségeiért.
Amitől agreszivvá vált náci és lett belőle. Majd az agresziot és a nácizmust ide is beakarta hozni aminek válás lett a vége.
Ha esetleg keresnél neki v mit amivel levezetheti az energiáit pl járjon focizni v úszón ha fáradt lesz nem fog őrjöngeni.
Ha hegyi beszédet tartasz neki 1 nem ér semmit 2 magába azt mondja majd h "Na mit akar már megint ez a h..e kurv4 hagyjál már élni B4zdmeg"
Ezt csak mondóm h mérlegeld.
Ja egyébként ha bulikba fog járni amit neked el fog mondani az csak 1 ezreléke az igazságnak és az is jól kiszínezve.
Azt soha ne várd h majd informál a drogos és szexpartikról.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Dehogy is.
A 12. válaszolótól kérdem, hogy apád Sieg! Heil!-t kiabálva, barna ingben, jobb karját előre kinyújtva tisztelegve masírozott fel-alá a házban?
Tudod, te egyáltalán, ki vagy mi a náci?
Tekintve h az én apám volt és nem a tiéd szerintem én jobban ismertem mint te.
Kérdésedre válaszolva pedig Sieg! Heil!-t ugyan nem mondott de szinte csak Hitler- röl meg a náci Németországról tudott beszélni.
Bár ha ettől jobban érzed magad akkor csak szimpatizáns
volt.
Az en szuleim mazlistak velem mert megusztak ezeket a dolgokat. Most vagyok 16 eves valamivel erettebb a koromnal es eszrevettem magamon,hogy nagyon valtozo a hangulatom tudom,hogy ez a kamaszkor miatt van de en nem farasztom oket vele hanem fogam osszeszoritva csinalom a dolgom.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!