Szerintetek jó ötlet 18. szülinapra egy VOLT fesztivál bérlet?
Figyelt kérdés
Nagyon szeret fesztiválozni, de ilyen nevesebbeken még nem volt, mert nem volt rá keret. Szerintetek örülne egy 18 éves lány egy bérletnek?2013. szept. 16. 19:44
11/16 anonim válasza:
Én biztos örülnék neki, ha jók lesznek a fellépők valószínűleg azt is kérek majd.
Jó ötlet, bár jó lenne tudni, hogy baráti társaságból tud-e valakivel menni, és alapból szeret-e fesztiválozni, vagy szeretne-e.
16/L
12/16 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Írtam, hogy szeret fesztiválozni...
Egyébként biztos megy valakije. Minden évben menni szoktak, csak eddig ő nem ment.
2013. szept. 17. 20:51
13/16 anonim válasza:
És biztos, hogy egy egész hetet eltöltene ott? És ezek szerint kettőt vennétek neki?
14/16 anonim válasza:
11. vagyok.
Az egy dolog, hogy szeret fesztiválozni. Én is szeretek, de egyedül nem mennék el, maximum egy koncertre, ha nagyon szeretem a bandát. Szóval ha még nem tudjátok, összejön-e valakinek, hogy vele tartson, vagy tud-e valakit... mondjuk ti tudjátok :)
15/16 A kérdező kommentje:
Hát általában a haverjai mennek minden évben, sokszor mondta, hogy eddig csak ő nem volt. De lehetséges, hogy kettőt kellene venni...
2013. szept. 21. 16:49
16/16 anonim válasza:
Hát lehet, de akkor illik nekik szólni, hogy rájuk apellálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!