Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Valaki felvidítana?

Valaki felvidítana?

Figyelt kérdés

Kissé letört vagyok, vagy inkább ideges. Nem táncolhatok a szalagavatómon, mert nincs táncpartnerem. A fiúk vagy nem akartak táncolni vagy már van nekik. Külsőssel és/vagy fiatalabb évfolyamba járóval pedig nem lehet. Azon túlléptem, hogy nem lehetek fehér ruhában, de hogy 3-an is dobtak...

1. jelölt: hiába kérleltem, mondta nem akar, erre tánccol mással

2. jelölt: ofő összehozta, srác lemondta

3. jelölt: beosztva voltam, srác nem akar kettőt táncolni(költségesebb is), dobott..de erre mégis lett egy második..

Max annyi pozitívat látok, hogy nem megy el erre 20-30 ezer forint. Viszont..ennyit arról, hogy lesz egy ilyen emlékem, amire örömtelien visszagondolhatok.

2013. szept. 10. 14:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem még szalagavatóm sem lesz, pedig én is szeretnék. Nem tudom, hogy ez mennyire vidít fel, valószínű semennyire, viszont fel a fejjel.:) Azt a pénzt meg elköltheted valami másra is.:)
2013. szept. 11. 11:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok, tavaly volt a szalagavatóm , de nem keringőztem:D Nálunk az osztályban sok lány nem keringőzött, meg sokan lefújták.. :)

Minek adjak ki érte pénzt, tök felesleges..:DD

Másrészt béna vagyok tánc terén minden lépést 60szor kell betanulnom, hogy párszor előtudjam adni és nem is áll jól a tánc..meg önbizalom hiányom is van így inkább hagytam, az osztálytáncot is utáltam .. a végére már egész jó volt , de most se keringőznék az tuti.:D

Plusz az a sok próba.. fáradtan ott lenni..nálunk a jegyüket is lerontották a keringősök.:D

Az meg,hogy emlék..hát passz nekem nem jelent nagy dolgot..nem nagyon érdekelt akkor sem . xd

2013. szept. 11. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!