Tinik! Nektek milyen programok voltak a szülinapi bulitokon?
Sziasztok!
Milyen programok voltak a szülinapi bulitokon?
Én arra gondoltam hogy szórakozunk a ruhákkal ('divatbemutató') és megnézünk egy filmet. Rémtörténetek esetleg? Számotokra melyik ijesztő sztori a legjobb? Privit is írhattok ha leírjátok a városotok nevét!(nem szeretném ha felismernének ;-) )
Vízipipa, alkohol, cigivel "shotizás", hangos zene, sör ping-pong, karaoke, spicc-kosár (részegen kosarazás), pogo táncolás, éjszakai futóversenyek autóval kísérve, másnap reggel józanodás, takarítás, lazulás másnap estig. De ekkor sincs vége, ilyenkor lightosabb piálás van, filmnézés, valamilyen rock zene hallgatás, dalszöveg elemzés, filozofálgatás, csillagnézés, lányokkal romantikázás.
Ezek mind jól megvannak szervezve, de az alkohol szemét tud lenni, felborítja a terveket. :)
14 éves korom óta ez a program mindenki szülinapján, megegyezés alapján. Most 17 vagyok, és őszinte leszek, fogalmam sincs hogy lehet, hogy még egy éjszakát se töltöttem börtönben, detoxikálóban, vagy kórházban.
12-es!
Úgy hogy szerencséd volt : D
13-as!
Egy kicsit komolyabban! :-|
Jajj! Hülye vagyok!
A 7-es válaszolónak is boldog szülinapot!(kicsit későn esett le XD)
Azt hittem hogy kiírtam!:-)
12/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!