Kamaszok! Köztetek van olyan, aki rühelli a tesiórákat? Gondolok itt olyanra hogy pl. utolsónak választanak, nem választanak, nem akar senki sem veletek lenni, stb?
Gyűlölöm... Tavaly félévkor majdnem megbuktam, de a tanár jófej volt. Sírógörcsöt tudnék kapni ha rámerőltetik a fejenátfordulást, szaltót, kézállást vagy ilyesmit... A jétékokban is béna vagyok, futni sem tudok normálisan. Egyszerűen szörnyű. Pedig a súlyommal, alakommal minden okés, de hihetetlenül béna vagyok. :D Holnap lesz az első tesi az évben.. új tanár. Félek. :SS
11.osztály, 16L
Igen, kedves 11-es, csak amikor a tanár is olyan, hogy nem fogja fel, hogy nem mersz felmenni a gerendára, mert tériszonyod van és bevágja a PIROS egyest, nem is egyet, hanem egyből KETTŐT, akkor azért úgy az ember kicsit elgondolkodik, hogy tényleg én vagyok e a f asz vagy a tanár :DDD Ez megtörtént eset. Egyébként tuti, hogy minden tesitanárnak van valami kattanása, az általános sulis tesitanárom azt mondta a lányoknak, hogy nem engedi át őket 9. osztályba, ha nem tudnak 10-et DEKÁZNI :DDDDDDD
Amúgy utáltam a tesit, bár 13. osztályban már csak játszottunk, volt kb. 3 jegyünk az egész évben, akkor volt egyéb bajunk is, nem nyúzott minket a tanár.
Csatlakozom, én is teljes szívemből gyűlölöm a tesit. Egyszerűen mindenben béna vagyok, csapatjátékokban mindig utolsóként választanak, futni csak rövid távon szeretek, mert pl. mire lefutom a 2 kilométert, nem kapok rendesen levegőt, fáj a torkom, a lábam már nem is működik, kb. olyan vagyok, mint aki mindjárt meghal. És akkor utána nyújtsál, csináld ezt, csináld azt. Ráadásul betegesen félek a labdáktól, így pl. a kézinél is csak a pálya szélén futok, a labdát úgyse dobják. :D Igazából azért is nem szeretem az ilyeneket, mert rossz a szemem, messzire elég rosszul látok és zavaró, hogy nem látom kinek dobom a labdát.....Általánosban (most vagy 9.-es, még lesz két tömegsportom is, juppi) nagyon szerettem, főleg a tanárt, két bemelegítő kör után (amit gyakran sétáltunk, mire én, meg a bénábbak beértünk, a többiek már nagyban kosaraztak, vagy valami) nem sok dolgunk volt azon kívül, hogy leültünk a pálya szélére, elröhögtük az időt, aztán hipp-hopp kicsöngettek....
14/L
Nagyon gyűlölöm...
Engem alapból nem szeret a tesitanár, bár nem értem, miért. Mindig tisztelettudó vagyok, amikor bsztat, nem szólok vissza, csak csendben tűröm.. Bár már nagyon közel járok ahhoz, hogy visszaszóljak..
Tavalyról nagyon megmaradt bennem egy eset.
Beteg voltam, nagyon köhögtem, megfáztam, de nem annyira, hogy otthon maradjak. Szóltam a tanárnak óra elején, hogy ez van. Időre kellett aznap futni 3 háztömbnyit (gyakorlásból). Elindultak a többiek, aztán nézett rám, hogy miért nem futok. Mondtam, hogy mert beteg vagyok. Erre közölte, hogy aki nem futja le x perc alatt, amiatt újra futja mindenki.. Persze nem tudta lefutni, még ezen kívül 2x futották újra miattam, mert másodjára már séta közben alig kaptam levegőt..
Aztán sírva bementem a wc-be..
Rühellem a tesit, heti 5 órám van ugye belőle és abból 3 egy katonai kiképzőtábor. A tanárunk ilyen 160 centis nőszemély aki folyton üvöltözik, belemászik mindenki arcába és ott ordítozik. Mindenkit megaláz és embertelen körülmények között dolgozunk. Egy év alatt jónéhány törés, zúzódás, ínhüvelygyulladás és agyrászkódás volt.
Ja és a tanár azt hiszi,hogy szakközépben mindenki olimpiai bajnok akar lenni (jelzem 8 osztályos gimnáziumból jöttem át, szóval 4 évig voltam ott, ahol a kisujjunkat nem kellett megmozdítani)
Most vagyok másodikos de már alig várom,hogy elballagjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!