Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 14 évesen tényleg nem szabad...

14 évesen tényleg nem szabad gyúrni?

Figyelt kérdés
állítólag törpe leszek tőle ami az én 157 cmhez nem lenne nagyon tuti, viszont elég rendszergazda alkat vagyok
2009. nov. 1. 21:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

rendszergazda alkat x'D

hááát, szerintem ez hülyeség. mert ha 14 évesen ekkora vagy, akkor valószínűleg hormonálisan, és soha nem leszel 165-170 cm-nél magasabb. szerintem bátran elkezdheted. és mivel kisebb vagy, rövidebb a karod, kisebb a tested->jobban fog látszódni az izmod, mert nincs hely, ahol szétoszlana. de mondjuk sportolni kéne valamit, nem gyúrni=D

2009. nov. 1. 21:32
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Nem a gyúrásról van szó, hanem az általában ehhez használt "táplálék kiegészítőkről". Sportolhatsz bármit, csak ne szedj hozzá testtömegnövelőket meg hasonló baromságokat, és akkor nem lesz semmi bajod, sőt, egészséges leszel.
2009. nov. 1. 21:35
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

szia

párom nagy gyúrós, azt mondja még ne gyúrj, 18-20éves kor elött.

2009. nov. 1. 21:46
 4/11 A kérdező kommentje:
nem rövid a karom hanem vékony
2009. nov. 1. 21:51
 5/11 A kérdező kommentje:

21:46

köszi!

2009. nov. 1. 21:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

azért ne gyúrj, főleg testtömeget ne növelj, mert a csontjaid nem bírnák

ettől eltekintve sportolni lehet

2009. nov. 2. 00:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
ne gyúrj! most gondolj bele! a tested még fejlődik. nőni fogsz. férfias leszel. de ha elkezdesz gyúrni akkor lehet hogy a tested az izomra épít és nem fogsz olyan ütemben nőni ahogy kell. de sportolni sportolhatsz nyugodtan ha mindenképpen mozogni akarsz. pl.: focizzál vagy valami. így kondiban tartod magad de nem leszel túledzett.
2009. nov. 2. 09:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Gyúrni gyúratsz, csak mértékkel. Ne szedj tömegnövelőt és hasonló tápokat, és kérd ki egy hozzáértő véleményét, mikor mennyit és hogy szabad. Szabályosan csinálj minden mozdulatot, mert visszaüt. Nem lesz semmi bajod attól, ha kicsit izmosabb leszel. De fuss is mellette vagy kerékpározz vagy ússz.. ne csak a súly emeld.

Normális étkezés, folyadék, elegendő pihenés, és még egészségesebb is leszel :) káros szenvedélyeket mellőzd (cigi, pia, drog) --> ezektől marad törpe az ember

2009. nov. 7. 09:44
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon jól mondják előttem párral!

Ne gyúrj. A gyúrást 18-22 év között kell és szabad elkezdeni, mikorra már a csontozatod úgy-ahogy kifejlődött és bírja a terhelést.

14 éves kor viszont remekül alkalmas bármilyen sportra. Nem leszel tőle egy body-builder, de ha rendszeresen csinálod izmosodni fogsz tőle és az egészségednek is jó.

2009. nov. 8. 23:01
 10/11 anonim válasza:
bizonyos feladatokat nem helet csinálni (sújemelés fekvenyomás stb...)mert megállsza növekedésben ...ugyhogy inkább ne tedd
2010. jan. 23. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!