14 évesen tényleg nem szabad gyúrni?
rendszergazda alkat x'D
hááát, szerintem ez hülyeség. mert ha 14 évesen ekkora vagy, akkor valószínűleg hormonálisan, és soha nem leszel 165-170 cm-nél magasabb. szerintem bátran elkezdheted. és mivel kisebb vagy, rövidebb a karod, kisebb a tested->jobban fog látszódni az izmod, mert nincs hely, ahol szétoszlana. de mondjuk sportolni kéne valamit, nem gyúrni=D
szia
párom nagy gyúrós, azt mondja még ne gyúrj, 18-20éves kor elött.
21:46
köszi!
azért ne gyúrj, főleg testtömeget ne növelj, mert a csontjaid nem bírnák
ettől eltekintve sportolni lehet
Gyúrni gyúratsz, csak mértékkel. Ne szedj tömegnövelőt és hasonló tápokat, és kérd ki egy hozzáértő véleményét, mikor mennyit és hogy szabad. Szabályosan csinálj minden mozdulatot, mert visszaüt. Nem lesz semmi bajod attól, ha kicsit izmosabb leszel. De fuss is mellette vagy kerékpározz vagy ússz.. ne csak a súly emeld.
Normális étkezés, folyadék, elegendő pihenés, és még egészségesebb is leszel :) káros szenvedélyeket mellőzd (cigi, pia, drog) --> ezektől marad törpe az ember
Nagyon jól mondják előttem párral!
Ne gyúrj. A gyúrást 18-22 év között kell és szabad elkezdeni, mikorra már a csontozatod úgy-ahogy kifejlődött és bírja a terhelést.
14 éves kor viszont remekül alkalmas bármilyen sportra. Nem leszel tőle egy body-builder, de ha rendszeresen csinálod izmosodni fogsz tőle és az egészségednek is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!