Nulla önbizalom. Hogyan tudnám megmondani a srácnak, hogy tetszik?
Tetszik egy fiú. Külön városban lakunk. Minden héten elmegyünk hozzá és a baráti köréhez a barátnőimmel, ők is jönnek egyszer-kétszer és általában nagyon jól elvagyunk. Szoktunk skype-olni. De mikor ott vannak a haverjai, akkor egészen más, nem foglalkozik velem annyit. Volt egykét jel, amiből azt vettem le, hogy én is tetszem neki. Kezdek beleőrülni ebbe, nem tudom mit akar, és annyira rossz. Mondja az egyik lány a baráti köréből, hogy rám máshogy néz, mint a többi lányra, nem olyan közömbösen. Meg mindig velem csesztetik a srácot. A haverjai is elkezdi nekem : Menj ki a megszokott helyre, mindjárt ott lesz Ő is.
Meg kellene mondanom neki, hogy mit érzek. Lehet, hogy a héten nem is tudok vele találkozni, szeptembertől meg kollégista leszek, így muszáj lesz, csak az a baj, hogy semmi önbizalmam sincs, és nagyon félek a visszautasítástól. Tudnátok nekem tippet adni, hogy honnét vegyek bátorságot, hogy elmondjam neki? Alapból gátlásos lány vagyok, és ő sem úgy néz ki, mintha kezdeményezni tudna/akarna.
Szokta mondani, hogy nagyon szép vagyok, de nem tudom, hogy minden második lány ezzel szédít-e, vagy komolyan gondolja. Állítólag szeret, csak nem tudom hogy barátként-e vagy...
Páran észrevették, hogy nem úgy nézek rá, mint egy haverra, lehet, hogy ő ugyanúgy rágódik mint én, de az is lehet, hogy nem akar semmi tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!