Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Engednétek 15 éves lányotoknak...

Engednétek 15 éves lányotoknak, hogy a barátjánál aludjon (akivel már több mint egy éve együtt vannak), ha tényleg csak alvásról lenne szó? A fiú 17 éves.

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 15:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
88%

Azok, akik azt írták nem engednék! Abba nem gondoltok bele, ha szexelni akarnak, azt úgyis megoldják ottalvás nélkül is...bármelyik napszakban. Tehát nincs értelme megtiltani,és 5 percenként rájuk nyitni sem!

Nem 1-2 hónapos kapcsolatról van szó. Szerintem, én engedném, feltételekkel. Biztos elbeszélgetnék a lányommal a védekezésről, és arról, hogy az én véleményem szerint túl fiatal a szexhez. Várja meg legalább a 16. életévét. Onnantól, már az ő döntése. Ha megteszi, és csalódik, mert a pasija elhagyja, miután ledöntötte, akkor majd megtanulja, hogy 15 évesen talán az anyjára kéne hallgatni!

Utóbb leírt eset nem ritka egyáltalán! Sok lányt ismerek aki így járt, többek között én is, pedig én 19 évesen tettem meg. Mégis rossz ötlet volt. Bár lett volna olyan anyám, aki segít az ilyesmiben...

27/N

2013. aug. 13. 01:46
 22/24 anonim ***** válasza:
77%

"Azok, akik azt írták nem engednék! Abba nem gondoltok bele, ha szexelni akarnak, azt úgyis megoldják ottalvás nélkül is...bármelyik napszakban"

De, akkor teszi be neki és ott , ahol akarják. Ez tény. Az más dolog, hogy sem szülőként sem barátként nem javaslom és nem engedem ezt, és szeretném, ha fokozatosan komolyodnának a kapcsolatai és nem aludna ott 15 évesen az aktuális "pasijánál", mert 25 évesen már semmi újat nem fog neki adni egy kapcsolat. A 15 éves tini -járásokban nem szerepel ottalvás. Akármennyire is favorit ez manapság. SZép, romantikus elképzelései vannak a kislánynak az együttalvásról, maradjon is így. 15 évesen moziba járunk és csókolózunk, talán 17 felé szexelünk és 20 felett alszunk ott a pasink szobájában. Mert a kapcsolatokban is szükség van fokozatosságra. Ennyi erővel 15 évesen oda is költözhetne és alapíthatnának családot. Nem azért nem akarnám, hogy ott aludjon, mert nem tehetnek , amit akarnak, ha a saját fejük után mennek. Hanem azért nem, mert határok nélkül szétesik egy ember élete. Ez is egy határ, aminek később haszna lesz. N29

2013. aug. 13. 07:29
 23/24 anonim ***** válasza:
22-es! Ott a pont :)
2013. aug. 13. 07:40
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Örülök 22 es,hogy te is így gondolkodsz nem vagyok ebben egyedül.
2013. aug. 13. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!