Szülők! Mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok egy fiúnál aludt?
Nekem volt olyan tizenéves fiú barátom, aki tényleg CSAK a barátom volt, azaz soha nem volt köztünk semmi, nem is jártunk. Viszont őt a szüleim ismerték, azaz pontosan tudták, hogy milyen kapcsolat van közünk és pl. nyaraláskor aludtunk is egy szobában. De ez egész más.
Itt szerintem az a gond, hogy a barátnős sztori egy nagy kamu volt, ha elutaznak, az nyilván előre tervezett program volt, tehát pontosan tudta a lány, hogy el fognak utazni, szóval ez csak egy fedősztori volt. Tisztességesebb lett volna őszintén bevallani, hogy mire készül, persze akkor a szülők nem engedték volna el Kaposvárra.
Mi van, ha tényleg csak barátok? Nekem is az egyik legjobb barátom fiú, aludtam már vele egy ágyban, mégsem volt köztünk soha semmi. Nem is tudnék úgy tekinteni rá, mint potenciális partnerre, mert olyan nekem, mintha a bátyám lenne (19 éves).
16/L
Inkább aludjon egy fiúnál, akit ismer, mint az utcán...
Egyébként meg egyáltalán hogyan derülne ki ez, főleg az egy ágyban rész?
Csak barátok a fiúval, ugyanis tegnap bemutatta a lányom nekem a barátját...
A lányom egyik barátnője mondta el véletlenül... (az, aki elutazott.. Azt mondta, hogy "a szülőknek random jött egy ötlete, hogy na akkor irány a Balaton, ert ők akor még nem tudtak arról, hogy megy a lányom"
Az nem helyes, hogy egy fiúnál aludt, és hazudott, ezért mérges lennék, de 15-16-17-18 évesen szerintem egy lány elég érett a nemi életre, ha már régóta jár valakivel, szerelmes, és nem bánja meg.
Én 16 évesen veszítettem el a szüzességem, 6 hónap járás után. A sráccal 19 éves koromig voltam együtt, és nem bántam meg, hogy akkor lefeküdtem vele.
De ha random fiúknál alszik, és még csak nem is mondja az gáz. Ha esetleg eltűnik a szülőket vonják felelősségre, hogy azt se tudják, hol van a 15 éves gyerekük.
Én amiatt csalódnék, hogy úgy neveltem a gyerekem, hogy nem mer nekem dolgokat elmondani.
Én elmondtam anyámnak rögtön, hogy lefeküdtünk, és most is príma édesanyámmal a kapcsolat, mindent elmondok neki, ami rátartozik.
Én inkább azt tartom veszélyesnek, ha alaki szélsőségekben gondolkozik. Tehát az egyik szélsőség, hogy azt csinál a gyerekem amit akar, oda engedem és addig ameddig akar, úgyse lehet megtiltani szerinte. A másik meg mikor sehova nem engedik, tiltják a szexet a komoly kapcsolatában, nem járhat szórakozni, 18 éves koráig (mikor pl. egyetemre kerül) azt se tudja mi az az alkohol és első alkalomra a detoxban köt ki, hiszen !!!végre elszabadult az elnyomásból!!! és ilyenkor jön a mértéktelenség.
ARANY KÖZÉPÚT! Ez így kiemelve.
Ha szerinted is barátok, akkor egyáltalán miért vagy felháborodva, hogy ott aludt??? Nem értem... ha barátok, akkor TELJESEN ugyan az, mintha az egyik barátnőjénél aludt volna...
Ellenben. Ha járnak, akkor meg már úgy is megtörtént, ha megakarták, hogy történjen, senki nem vár az együtt alvásig, ha tudják, hogy az úgy is neccesen jön össze. Egyszer szülő leszek, nem leszek ilyen naiv. Semmit nem változtat az, ha nem engeded ott aludni, csak kiakad, összevesztek, stb. De tárgytalan, mert te mondtad, hogy barátok. Innentől kezdve, tényleg nem értem a kérdés okát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!