Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem túl korai még? Ez normális?

Nem túl korai még? Ez normális?

Figyelt kérdés

11 éves fiam szinte kezelhetetlen.

Állandóan visszabeszél és néha kirohanásai is vannak.

Meg az is furcsa,hogy "piszkálja" a péniszét...

2009. okt. 26. 10:32
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

az utolsó mondat vicces. a fiam másfél és máris piszkálja a péniszét. ami késő, hogy felvilágosítsd, hogy ezt társaságban nem illik, hanem a szobájában, paplan alatt.

a pubertás ilyenkor kezdődik, vagyis kiskamasz, van aki már kilen évesen is hasonlókat produkál. próbálj meg te higgadt és felnőtt maradni, most neki a nehezebb, mert ő jelenleg sem nem gyerek sem nem felnőtt, ezt nagyon nehéz kezelni. sok időt tölts vele, akkor is ha fárasztó és ha bődületes butaságokat mond, akkor is igyekezz előbb tízig számolni, mielőtt durrannál.

nem lesz egy egyszerű időszak egyikőtöknek sem, de ha okos vagy, akkor jó kapcsolattal fog meghálálni a sors!

2009. okt. 26. 10:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Amúgy a "piszkálja" szót úgy értettem,hogy maszturbál...
2009. okt. 26. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
79%

11 évesen teljesen normális ha maszturbál

gondolom nem a vendégek előtt teszi

2009. okt. 27. 00:39
 4/8 anonim válasza:
94%

Természetes,hogy anyaként aggódsz,de hidd el ez teljesen normális.Manapság a kamaszok fizikailag és mentálisan is sokkal korábban érnek,mint 1-2 generációval ezelőtt.

Próbálj türelmes és megértő lenni,támogasd ebben az időszakban.KITARTÁS!:)Remélem tudtam segíteni!

2009. okt. 28. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
75%

Én már 6 évesen maszturbáltam. Nem tudtam, hogy az, csak azt, hogy jó, ha ott simogatom. Igaz mindig bealudtam tőle, így buktam le.

Azóta is erős a libidóm.:)

2009. nov. 9. 00:05
 6/8 anonim ***** válasza:

A fiunk 7 éves és minden, amit leírtál, igaz rá :=).

Tréfa félre: Nagyon nehéz időszak ez, túl kell élni. Hidd el, a fiadnak is nehéz, most kezdenek tombolni benne a hormonok, egyik pillanatban majd szétrobban az agressziótól, felnőttnek képzeli magát, visszabeszél, ugyanakkor még fél a sötétben és az injekciótól, kisautókkal és legoval játszik, tele van kétségekkel a testével és a világgal kapcsolatban, ha nem látod, csendben sír a szobájában és azon mereng, miért született meg erre a világra.

Türelem, türelem, türelem és humor, humor, humor. Ez a hat dolog és mérhetetlen szeretet segít mindnyájatoknak átvészelni, amíg felnőtt lesz!

2009. nov. 9. 17:38
 7/8 anonim válasza:
0%

engedd csak neki nyugodtan. jó dolog az, én már 3 évesen maszturbáltam és azóta is azt teszem mivel nem volt még kapcsolatom

67/F

2010. márc. 19. 19:57
 8/8 anonim válasza:
Az utolso kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. ápr. 26. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!