Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Havi 20 ezer forint egy...

Havi 20 ezer forint egy gyerekre sok?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok

Minden hónapban amúgy is kell kérnem pénzt bérletre,edzésekre stb,és pluszba,ha még kell akármire.Arra gondoltam,hogy felvetem anyumnak,hogy mi lenne ha havonta kapnék egy 20ast és abból mindig megveszek akármit,ami kell,de pluszba nem kérhetnék már.Szerintetek nagyon sok pénz lenne ? Eleve edzéseim,bérletek már kitesznek havonta kb 18 ezret,és csak 2 ezer maradna meg úgymond költőpénznek.

2013. aug. 4. 13:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért ugrottatok így neki a 47%-osnak. Egy 18 éves lánytól igenis elvárható, hogy legalább nyáron, heti 1-2 napot dolgozzon. Emellett kaphat zsebpénzt, meg nem is baj, ha valaki támogatja a gyerekét, úgy van az jól, nem azt mondom, de abban egyetértek, hogy 18 évesen igazán beleférne a munka.
2013. aug. 4. 16:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Utolsó: De mit tudsz te arról, hogy miért nem dolgozik?

Miért kell így lehordani vkit, mikor nem tudnak semmit róla?

2013. aug. 4. 17:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a helyzet hogy hiába akarna dolgozni mikor nincs rá elég lehetőség mivel a nyári munkák hamar elfogytak és szerintem iskolaidőben a tanulás az első és a kérdező vagy most érettségizett vagy most fog
2013. aug. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!