Nektek tetszik a Dóra név? Milyen személy jut eszetekbe róla?
Én vagyok Dóra,szóval elsőre én jutottam eszembe.
Egyébként sajna nagyon elterjedt, szűk ismeretségi körömben is öt Dórát ismerek,és akkor még vagyok én.:/ Plusz egy Dorottya,egy Dorina és egy Nóra...
Annyira nem rajongok a nevemért,de nem is utálom,inkább a hangzás nem tetszik,a d-s kezdés miatt. (ezt nem tudom értelmesebben elmagyarázni.)
A második kérdésre válaszolva jellemezném magam.
Könyvfüggő,sorozatfüggő,nagyszájú,mások szerint okos és vicces,középkategóriás szépségű,és elég érzékeny lélek vagyok.
Remélem kielégítő választ adtam.:)
13/L
Nekem is a dóra a felfedező:D:D
Meg egy nem túl pozitív ismerősöm,egy agresszív,kétszínű lány..
15l
én is így nevezném a lányom... :)
Több Dórát is ismerek, de egyik sem ugrik be, ha hallom a nevet. Szóval el tudnék vonatkoztatni tőlük.
Szerintem szép név.
A legeslegjobb unokatesóm*-*
kicsit sértődős, érzékeny, de vicces és optimista:D
Dóra vagyok. Tetszik is, meg nem is a nevem, kicsit komoly hozzám képest.:D
De nekem egy rossz, cserfes, bajkeverő lány jut róla eszembe.xd
Viszont amelyik ismerősöm Dóra, az mind beképzelt, idegesítő, nyávogós.
Én is Dóra lennék :D A nevemet nem szeretem így kimondva, csak a tanáraim vagy főnökeim hívnak így, meg az egyik nagymamám. A másik véglet a Dórika, ez a másik nagymamám, a pasijaim szülei, a barátaim szülei. De becéztek már Dorszonak, Dorcnak, Dorisznak, a szokásos Dórin kívül, ezeket szeretem, szóval összességében kedvelem a nevem :)
A nagyszáj nálam is bejátszik, humorosnak és őszintének tartom magam, középszépség, megosztó személyiséggel. Környezetemben 3-4 Dóra szaladgál, de közelről egyet sem nagyon ismerek, így hát nem tudok mit mondani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!