Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen lányt láttok magatok...

Milyen lányt láttok magatok előtt?

Figyelt kérdés

A Rita névről milyen lány jut eszetekbe? Külsőre és belsőre is gondolok.

Ha van ilyen nevű ismerősötök akkor az is jó,ha őt jellemzitek,főleg ha nem tudtok tőle elkövetkeztetni.

2013. júl. 26. 20:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki Rita, aztán meg van egy nagyon nem kedves ismerősöm, aki Rita.:D De nekem nagyon tetszik a név.:)
2013. júl. 29. 13:44
 22/25 anonim ***** válasza:
Nekem anyum barátnője jut eszembe. Egy barátságos, molett és szerény nőre emlékeztet!:)
2013. júl. 29. 16:57
 23/25 anonim ***** válasza:

A volt legjobb barátnőm Rita. És itt a hangsúly a VOLTon van. Nagyon szerettem, most már akkor is rosszul vagyok, ha meghallom ezt a nevet. Szőke, gondör hajú, alacsony, nem szép. Állandóan irányítani akar, mindig mindent jobban tud mindenkinél, idegesítő, okoskodó...

A másik, aki a Rita névről eszembe jut, az az Éjjel-nappla Budapest Ritája. Hát, ő is egy unszimpatikus lény.

2013. júl. 30. 14:49
 24/25 anonim válasza:
Ha kimondom a Rita nevet...akkor egy dagadt,ronda,rövidhajú r*bancot látok.
2013. júl. 31. 01:22
 25/25 anonim ***** válasza:
Egy Rita ismerősöm van. Hosszú, göndör, barna hajú, barna szemű. Középmagas, jó testalkatú. Szép fehér (nem hullafehér!)bőrű, nagyon csendes, visszahúzódó lány, de nagyon okos, tehetséges és művészi beállítottságú.
2013. aug. 21. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!